INSTA-LATELY

Legg gjerne igjen din instagram konto! 
-Cristine  

HELGEN MIN

Heihei. 
Denne helgen har bare flyd forbi, og tid til blogging, lekser og ryddig ble en god del nedprioritert,

Fredag: Etter en time på skolen, dro jeg og venninnen min Ragni til Drammen. Der var vi på Fretex, jeg fant en veldig stilig vekse, en levis bukse (som vi gjorde til shorts), og en veldig fin bluse. Hvis man leiter, så finner man skatter gjemt her og der.  Det ble en liten tur på Mc´donalds, der jeg måtte ha den gode jordbær milkshaken og nuggetene.Vi slappet av hjemme før vi dro inn til byen, for å “trene”, men ble ikke så mye av det. Så var det bort på Subway, og var der til veldig seint.

Lørdag: Stod litt seint opp, og dro inn til byen. Kom hjem med to nye bukser, en topp, og en Martini Flaske til kvelden. Fikser meg, og det å velge hva man skal ha på seg for kvelden er utrolig vanskelig. Litt frem og tilbake med hvem sko, jakke, kjole eller bukse.. Ida kommer til meg, og vi fikser oss ferdig før vi spiser pizza og prøver ut drikkespillet “Pandoras” fra App Store. Dette drikkespillet er virkelig å andbefale, veldig gøy og her kan du ikke være flau for noe. Denne dagen var jeg innvitert til to bursdags feiringer. Vi drar først bort til Felipe som ble 18år (GRATULERER IGJEN), mange mennekser, koselig stemmning og jeg koste meg med alle kjente. Etter litt drar vi videre til Jetta som feiret bursdagen sin, et MAX antall mennsker, høy musikk, koselige, men mange ukjente mennesker noe som er veldig gøy. Blir så med noen gutter inn til byen, vi kjøper litt mat og bare slapper av. Blir så kjørt hjem ved fire tide. NATTA, jeg hadde en sykt bra kveld!! 



Søndag: Våknet opp passe seint, og følte meg superklar for trening. Hoppet i dusjen og dro bort for å trene armer og overkropp, avsluttet med intervaller. Hentet Ida hjemme, så hun kunne hente bilen sin hos meg. Skyper en god stund med Sara, som jeg savner så alt for mye. Avsluttet dagen min med å se på noen episoder med 90210, og vaffler fra Bestemor. 
Håper du hadde en super helg! Det har jeg hatt 🙂  

-Cristine

HALV NAKENE MEN – CHIPPENDALES

Åherrgud, hvor skal jeg starte. Igår var jeg og 3 andre jenter i Drammen for å få med oss Chippendales som kommer fra Las Vegas. Chippendales er en gruppe DEILIGE menn, som danser, synger og kler av seg. De veit også hvordan de kan lage et crazy show for crazy damer/jenter. Jeg veit ikke hvordan jeg skal beskrive dette engang, det er definitivt noe alle kvinner burde oppleve minst engang. Jeg har allerede bestemt at når jeg er 21, så er det rett til Vegas, og dere kjenner vel ordtaket “what happen in Vegas, stays in Vegas”haha.. 
Ble mange dårlige mobilbilder igår, men sånn er det. Minnene er fortsatt i hode mitt, og siden igår kveld har jeg ikke tenkt på stort annet.
Det beste var når jeg skulle ta bilde med de på slutten, også hadde jeg kun 50kr kontakt og det kostet 100kr, men heldigvis hadde Camilla 50kroner til, så jeg hadde penger til ET bilde! Når jeg står og venter på bilde, så sier plutselig Joshua (nr2) at han digger skoene mine også. Jeg går bort å ta bilder med dem, så starter de å snakke om det kule kjede mitt osv. Plutselig sier fotografen at jeg skal ta beinet opp, siden hun måtte få med skoene mine, hyggelig som hun var sier hun at jeg skulle få to bilder, siden hun også digget skoene mine. jippi! 🙂 Jeg hadde en superhyggelig kveld, men noen koselige jenter. 
Har du noen gang vært på Chippendales?  




-Cristine

NEW IN: SPORTAMORE & GLITTER

Heihei. Her er innlegget jeg lovet deg igår kveld…
Smykkene jeg kjøpte er fra Glitter og jeg bare elsker dette halskjede med matchene øredobber. De nederste øredobbene er utrolig kule, siden de henger på en måte så du ser begge kulene, veldig stilig. Fra Sportamore ble det to topper en fra Nike og en fra Yas (utolig kul på ryggen), og selvfølgelig yndlingshortsen min fra Nike som heter Nike Pro.
Sportamore er en nettside som selger mye sportsklær til en “billigere” penge + de har kjente merker som Nike, Adidas, Puma, Reebok, Casall osv. Jeg er utrolig fornøyd med fri frakt, ingen toll og fort levering. link til nettsiden HER 🙂



-Cristine

TIRSDAGS TRENING OG SNIKTITT

Wow, idag var jeg hjemme før klokken rakk å slå 14:00!! Deilig følelse, jeg har idag vært på skolen, lunsj på Subway med Mamma og Siv, en tur på senteret, trening, hentet pakke på postkontoret og nå sitter jeg her. Videre skal jeg lage den gode fiskegrathengen min, litt lekser og tilslutt på et møte. 
På treningen idag var det armer og bryst som stod på planen og jeg avsluttet med 20min på ellipemaskinen. Jeg er helt forferdelig dårlig på å huske, hva de forskjellige øvelsene jeg gjør på amer og bryst heter, men jeg kan prøve å finne ut av det. 
Det var pakken min fra Sportamore som kom idag, der skjulte det seg 3 fine nye trenings herligheter. Jeg dro også med meg 3 fine ting fra byen idag og på bildet under får dere en sniktitt. Denne fine tingen skal være en del av outfiten min på lørdag, når jeg skal i bday-party. Legger ut innkjøpene og hva som skjulte seg i pakken, ikveld! 🙂 
Hva trur du tingen på bildet er?  

-Cristine

PAKKE FRA IHERB

Heihei 🙂 
Hvem blir vel ikke glad når man får pakker i posten? Finfin start på uken, jeg venter også en pakke fra sportamore og noen fra ebay. I pakken min fra Iherb finner vi Biotin som jeg har hørt hjelper på blant annet å styrke negler og hår, så vi får se. C-vitamin som hjelper mot forkjølelse så jeg ikke blir syk og tilslutt så har vi Spirulina som er en superfood og hjelper mot masse, blandt annet har de et veldig høyt innhold av antioksidanter, har alle de viktige vitaminene innenfor B-komplekset, inneholder betakaroten, rik på vitamin E, +masse masse mere. Bare å google litt, så finner man ut en hel del. I tillegg til disse kosttilskuddene så tar jeg daglig tilførsel av jern tabletter, omega og på kvelden ZMA. 
Kjøpte også med de søte leppepomadene fra Iherb som heter Crazy Rumors og favoritten min fra Walden Farms nemlig den berømte “pancake syrup” som er helt himmelsk. Handler du fra Iherb? Hvis du har spørsmål om nettbutikken, så bare spør! 


Idag har jeg sovet lenge, vært to timer på skolen og trening. Mandag er cardio dagen min, men hadde masse energi så kjørte noen lette øvelser på rumpe, armer og litt mage, avsluttet treningen med 30min på ellipemaskinen. Her får dere også en klein liten rumpeselfie, merker jo at rumpa blir fastere og finere og noen bukser blir vanskeligere å få på. jippi! Håper du har hatt en flott dag.

-Cristine 

ØDELEGGER `MEDIA` OSS ?

De siste årene har antallet i befolkningen som ønsker seg et sunnere liv økt noe kraftig. Media er som en tikkende bombe, og vi leser om folk som lever av den fine rumpa si, hvilken mat som kan spises og ikke, dietter, spiseforstyrrelser “Ortorexia”, sqats, hvordan få sixpack før sommeren, anonyme som mistet 20kg på et år, how to lose weight and gain mucsles osvosv. Media skaper et så stort og unødvendig press på oss mennesker, fordi vi vil alle se bra ut og bli akseptert, eller hva?  

Jeg selv har gått i “media” fellen og mitt syn på hva som er sunt ble kanskje blitt litt borte på veien. Jeg har så lenge jeg kan huske slitet med mitt eget selvbilde, og den følelsen om å ikke være/se bra nok. Treningen ble en liten redning, der jeg selv trodde jeg hadde kontroll. Det startet med litt trening og litt sunnere mat, til å måtte trene hver dag og overhode ikke spise mere kalorier enn jeg kunne forbrenne. Synet mitt på mat og kropp, ble helt feil og jeg ble aldri fornøyd samme hvor lenge jeg løp eller hvor sunn mat jeg spiste. Det har vært noen nedturer gjennom denne perioden, at noen ganger ville jeg ikke engang ha mat, fordi jo jeg ville jo bare bli tynn, ha muskler og være fornøyd.
 
Desverre kan man ikke få alt i pose og sekk her i livet, og jeg må nok bare godta at jeg aldri vil bli tynn, men jeg trenger ikke å stappe i meg crapy mat fordi. Jeg har en veldig god balanse i livet mitt nå, med bade regelmessig trening, sunn mat og godis i helgene. Du må konkurere med deg selv, og ikke jenta/ gutten du ser i moteblander, på instagram eller facebook, være din egen sjef over det livet du selv har lyst til å leve her å nå. Jeg bryr meg ikke om du velger å sitter i sofaen 5 timer om dagen eller om du løper 5km hver dag, bare du selv er fornøyd med ditt liv. 

Så da spør jeg, syntes du media ødelegger oss?

– Cristine

GÅRSDAGENS TAPAS OG VINKOS

Heihei. Jeg hadde en helt super flott kveld igår med mine to beste barndomsvenner, nemlig Ragni og Ingrid. Igår ved åtte tiden var jeg og Ingrid skubbsultene, så vi knerta hver vår martini flaske og venta på Ragni. Litt over ni kom ei jente som var klar for å fikse seg og spise. Det smakte veldig godt med tapas, og vi satt oss etterhvert i sofaen og hadde en liten drikkeleik. Ved tolv tiden var vi alle klare, og dro inn til byen. wow, det var utrolig mange mennesker ute og ikke minst mange politi folk som passet på i gatene. Etter å ha vært litt her og der, fått i oss litt pomefrittes (ja,usunt som faen) og farris var vi klare for et aldri så lite nach og kom vel hjem ved fem tiden. Jeg innser hvor heldig jeg er som har så mange flotte venner som kan få meg i et tusen ganger bedre humør ved å bare være hos meg. 
Idag våknet vi rundt ti tiden, var klare og opplagt, vi dro på oss kosebuksa og kjørte til Subway for å spise frokost, haha. Så dro Ragni hjem, og jeg kjørte Ingrid hjem som nå skal tilbake til bø.. Så var det å pakke veska, fikse meg og dra på jobben 🙂 Jeg håper dere har kost dere kjempemasse i helgen, og fortsett å kos dere ut lørdagen. 


Ingrid sitter klar ved tapasborder, mens jeg og Ragni gir hverandre en aldri så liten bff klem! 
-Cristine 

FREDAGSGLEDE !


Heihei! Idag når jeg våknet opp var det tid for målinger igjen. For ca to uker siden laget jeg meg en trening-mat-målings bok, der jeg fører opp for hver dag. Jeg har utrolig nok mistet litt cm her og der, men rundt midjen hadde jeg mistet 2cm, og dette på kun 2 uker. #Skryte, men jeg er stolt av meg selv. Den siste tiden har jeg trent nesten hver dag, og forgje uke ble det mange dager der jeg tok en trening på ettermiddagen og en på kvelden + masse god og sunn mat. 
Etter litt målinger og et stort smil, var det dags for frokost. Speltlomper med philidelphiaost, skinke og grønnsaker + mango og litt fredags digg, nemelig disse gode nøttefirkantene. Kom nå nettopp hjem fra en gåtur og skal gjøre litt styrkeøvelser her hjemme, før jeg skal fikse meg og øve på prøve. Ha en fin dag, vi blogges 🙂 

-Cristine

OUTFIT 18.09.14

De siste dagene har jeg vært veldig fornøyd med outfit bildene mine, det å ha en god fotograf er virkelig et must have. Gruer meg derfor til Ingrid drar hjem igjen til Bø, kommer selfølgelig til å savne henne også. Er ikke like lett og holde kontakten når man flytter langt vekk, og det går leeenge før man treffes igjen. Fredag er siste dagen jeg har med Ingrid, vi skal da på litt shopping før vi skal begynne og sminke og fikse oss. Rundt ni tiden kommer Ragni og da blir det jentevors med tapas, før vi skal dra ut på byen å kose oss. Hva er dine fredags planer? 

Ola jakke//Primark  –  Singlett//Sheinside  –  Bukse//BibBok  –  Veske//Primark  –  Ring og armebånd//Spania og Sheinside  –  Sko//?? 

-Cristine