EN KULE PÅ HODET

Haha, kule på hodet. wtf, mente jo en sirkel eller veit ikke helt hva jeg mener jeg. Her om dagen kjøpte jeg en slags hårstrikk på glitter, også skal man surre håret rundt den. Trur jeg bare viser bilder, før jeg sier noe mere dumt. enjoy! Jeg likte denne greia veldig mye, fikk håret vekk fra ansiktet også ble det veldig fint.



Det er sikkelig søtt, det var Ingrid som fikset det på meg, men jeg klarer det sånn helt greit uten hjelp nå. 

Hva syntes du ? 

Cristine ★    

DEN “STOORE” NYHETEN ER…

…DRAR TIL SPANIA. 

 

To uker før sommerferien startet så hadde jeg ingen planer, jeg så for meg en litt kjedelig sommer. Plutselig sier mamma at hun har bestilt tur til Spania og vi skal være der i 3 uker :)) Vi har en leilighet i Spania som vi pleier å være i ofte, trur det er tredje gangen vi skal dit i år. ååå, gleder meg masse! ++ Bestevenninna til meg og søatra mi (Caroline) skal være med, har kjent henne siden vi var sånn 3-4 år. Som sagt gleder meg sykt, og vi drar til søndag. Skal ha med pcen og speilreflekskameraet så jeg kommer vel til å blogge litt. 

Jenter som gleder seg! Ingrid <3

I går var Ingrid her, og vi pakka og prøvde ut hvordan klær vi skulle ha med oss osv. 

Trololoololo, vi er deilige 

Skal du på ferie, eller være hjemme ?

Cristine ★    

TEORIKURS

Om 20min drar jeg på teorikurs (for bil) hvis noen lurte, blææ det er litt små kjedelig, men det får bare duge. Btw, jeg har helt glemt å dele en STOOOR “nyhet” med dere så i morra skal jeg fortelle det. 

Små stygg også videre *tits*, hatersgonnahate <33 

Vennen min Ingrid får bare kjede seg hjemme hos meg imens jeg er på teorikurs. Flott å ha så gode venner at de bare er i huset ditt, mens du ikke er hjemme. 


Love you snuppiii ;*

Har du gått på Teorikurs ? 

Cristine ★    

FØR FROKOST OGSÅNT

I dag sovnet jeg og Sara klokka seks også våkna jeg klokka ellve. Jeg kledde på meg treningsklær og gikk ut for å sykkle en tur, gikk i dusjen og nå har jeg nettopp spist frokost. Veldig glad for at jeg ikke våkna klokka to eller tre for da hadde jo hele dagen vært ødelagt. Planene videre er å sminke meg, også kommer Ingrid for å overnatte, skal også på teorikurs seinere i dag så Ingrid må bare være hjemme aleine i huset mitt, hihi. 

Sooo, hva er dine planer for dagen ?

Cristine ★    

SLASK

Heipådeg.  Jeg ligger i senga som jeg gjorde i går og dagen før der, men jeg trenger nå verken ibux eller paracet lenger. Har det topp. Sara har kommet til meg og skal overnatte. Vi drikker brus og spiser godis, det må til på en regnværs stygg sommer dag. 

Hva skal du i dag ? 

Cristine ★    

EN LANG NATT OG NYE BESTEVENNER

Hei, klokka mi er nå 05:32 og jeg får ikke sove defor skriver jeg heller til deg! Også pupliserer jeg det litt sånn nærmere dagen… Har i to dager ligget i senga med ibux og paracet som min bestevenn. Mat er bare ork, men vannmelon og farris funker fett. Det eneste jeg gjør er å sove og hvis jeg ikke gjør det ser jeg på en ny serie med “Once upon a time”. 
BESTEVENNER <3

Yeh, får ikke sove da.

Satt på skype med Ingrid til klokka 3 🙂

Hater og ikke være ifrom… Jeg klarte endelig og sovne og da var klokka 07:30. så våknet jeg for kanskje en time siden.. 🙂 

Klarte du og sove i natt, eller var du våken ? 

Cristine ★    

STRAWBERRY & CREAM

Her om dagen tok jeg ansiktmaske, åå det er så deilig og avslappende. Elsker de dagene jeg endelig skal brukte tid på å pleie meg selv, med ansiktmaske, lakke neglene osv.  ++Man ser jo så fin ut med noe klass klint rundt i trynet, haha. 


Image and video hosting by TinyPic

Pleier du å ta ansiktmaske ?

Cristine  ★ 

SE JEG VANT

Hihi, jeg var så heldig og vant på bloggen til lillenette. Trykk  ★  for å komme til bloggen hennes, og    for å komme til facebooksiden hennes 🙂 Jeg var heldig. Var egentlig ei annen jente som hadde vunnet,men hun svarte ikke så derfor trakk hun ei ny person.. Det ble MEG 🙂  Så nå blir det ansiktmaske også får jeg prøve meg på juksenegler en dag.  

Cristine  ★ 

 

GOSH – GLITTER

Hei på deg! Denne neglelakken fra Gosh som jeg har kjøpt for en stund tilbake, er bare så fin. 

Cristine  ★ 

OUTFIT 20 JUNI

Hei. Kom hjem fra byen for litt siden, og jeg klarte da og finne noen ting 🙂 Her er outfit for i dag, har vondt i beina etter åå ha gått i 5 timer med disse skoene.. 

Cristine  ★