MIDDAG MENY – UKE 46

Hei

Mamma har nå mast på meg i over en uke nå, om jeg ikke kan lage middagsmeny siden hun hater å finne på middagen. Jeg er ikke så flink til å finne på mat, men jeg er glad i mat, og ikke minst er jeg glad i sunn mat. Er egentlig midt i blinken at jeg får bestemme middager, jeg er også “sjefen” i huset for å handle inn mat hver uke, med mamma sine penger selvfølgelig. Her har dere en liste over middag for den kommende uken. Lørdag og Søndag har jeg ikke skrevet opp noe, da spiser vi som regel hos besteforeldrene mine. 
Hva er din yndlingsmiddag, har du noen tips? 

-Cristine

BUSKEROCK

Forhåndsskrevet 

Igår var jeg på BuskeRock i Kongsberg. Var veldig gøy, ikke helt min type musikksmak, men jeg koste meg. Det var fire stykker som opptredde men kun to av dem kjempet om penger. Dommerene klarte ikke å velge så hvert band fikk 5000kr hver. Her har dere noen bilder, det siste bildet er av Vlad som jeg forresten kjenner, han rapper og er kjempeflink!
Hva type musikk hører du på og hva syntes du om bildene?







-Cristine

CLASSY NERD ?

Forhåndsskrevet

Håper dette innlegget legges ut 12:00 idag. Uansett over til overskriften. Jeg er helt avhengi av brillene mine, uten dem ville jeg ikke sett stort på avstand, lese skilt, se tavla osv. Litt utrolig at man har klart og funnet opp noe så utrolig som kan hjelpe et annet menneske med å se bedre. Jeg har to briller, begge er fra Tiger of Sweeden og betalt av gode snille mamma. Jeg har vurdert på det sterkeste og bestille meg linser, siden jeg er veldig dårlig til å bruke brillene mine så ofte som jeg burde..
Selv syntes jeg faktisk at jeg kler disse brillene, jeg ser litt smartere og voksnere ut, jeg er iallefall kjempefornøyd med valg av briller.
Bruker du briller eller linser og hvordan er det å bruke linser?  

 

-Cristine

VEPSESTIKK, AUU = ALLERGISK

..Selvfølgelig klarte jeg ikke å endre publiseringen, så innlegget jeg lovet igår 15:30 kom jo med en gang. men..
 Jeg har hatt en kjempefin tur, sammen med IB klassene. De nye andreklassingene var veldig koselige og jeg vil si at alle gikk bra overens. Det første vi gjorde når vi annkom Raje, var å starte med orientering. Vi hadde kanskje gått i 20minutter, da plutselig folk forran meg startet å skrike, dum som jeg var fortsatte jeg bare å gå etter dem. Plutselig var det VEPS overalt, og de klamret seg fast på klærne mine og stakk. Jeg løper som en gal, jeg slår rundt meg og griner, jeg er allergisk og var faktisk veldig redd. Heldigvis var orienteringspartneren min kjempesnill, og hjalp meg med å få dem av meg. Jeg blir tatt med tilbake av to lærere, får tatt medisinene mine og tar på spray på stikket. Totalt fikk jeg tre vepsestikk… 
Etter en stund så får vi plutselig besked om at min orienterings partner var blitt kjempedårlig av stikkene, hun var veldig allergisk (uten å vite det selv), og måtte derfor bli hentet av ambulansen. Det går bra med henne nå 🙂 

Videre denne dagen hadde vi endel lag aktiviterer, noen våget seg utti vannet du ser på bildet over, vi grillet, gjorde litt TOK og CAS og vi leiket gjemsel i mørket. På kvelden spilte vi nøtt eller sannhet og vi startet med kanskje seks personer, men utover kvelden var vi vel nesten alle sammen, haha fun times. Som en fin slutt på dagen, samlet mange seg nede i stua og trøkket seg sammen i den lille sofaen og så på en horror film. Jeg hater egentlig sånne filmer, siden jeg syntes det er skummelt så jeg klemte nesten i stykker hånden til kompisen min. 
Alt i alt var det en kjempefin tur, de andre skulle idag til noen grotter, men jeg skal på jobb og måtte derfor komme meg hjemover. 

Har du vært på klassetur og hater du veps like mye som meg? 

-Cristine 

JUST A DREAM

Hei flotte lesere. 

Dagdrøming.
Jeg eier en kjempe villa, med stort badebasseng, egen bar med disco, hjemmekino, treningsrom, et fantastisk stort kjøkken, mange soverom og bad, et enormt walk in closet (propet med alle klær, smykker og sko jeg kan drømme om), på kjøkkenet står drømme mannen og lager frokost. Jeg er tidlig oppe for å dra på kontoret (Mitt eget advokat firma), og den rosa ferrarien er nettopp polert av en av de fem husarbeiderene vi har til huset. Jeg er gift å hadde en fantastisk skreddersyd kjole på dagen og bryllup reisen tok sted på en øy i FIji. Minste bekymringen i livet er penger, jeg er en suksesfull advokat i USA og mannen min eier et av de mest suksesfulle firmaene i USA. Livet er perfekt og jeg har alt en jente/ dame kan drømme om. 

 
åå, drømmer drømmer. Håper virkelig livet mitt blir slik en vakker dag.  
 Hva er din drøm? 🙂

NIKE OG PØLSEBRØD = KLASSETUR

Hei, ville bare innom for å ønske dere en fin Torsdag. Nå er jeg nesten klar for klassetur, vi skal til raje og blir til Fredag. Surrete som jeg er så kjøpte jeg glutenfrie pølsebrød i steden for glutenfrie rundstykker, jaja får bare improvisere og late som. 10 min til jeg må dra, har ikke pakket ferdig engang og jeg må fikse håret. Btw: Jeg har skrevet ferdig et innlegg som leggers ut 15:30 idag 😉

Ha en super torsdag !! 

-Cristine 

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

Starter dagen med et kjent ordtak. Idag var jeg oppe ved åttetiden, og da hadde gode snille mamma laget frokost. I skrivende stund ligger jeg rett ut i senga, og slapper av. Idag har jeg kun en time på skolen, og starter ikke før halv to. Planene mine for dagen er å lese økonomi, også dra på trening seinere ikveld. Var forresten på trening igår, som jeg lovet meg selv, og det var utrolig deilig å bli sliten og kjenne på følelsen at du nesten ikke klarer en repitisjon til med øvelser. 


Har du hatt en fin start på morningen ? 


Her har vi bildebeviset fra igår!! Trente armer / overkropp i går også avsluttet jeg med 15min på Ellipsemaskinen. Ellipsemaskinen er min favoritt innenfor kondisjon, og jeg velger heller denne fremfor tredemølle og sykkel.  

-Cristine 

INSTAGRAM WEEK #34

Hei søte, håper du er like klar for en ny uke som jeg er?
I det siste har jeg vært utrolig lat, men samtidig ikke, haha. Jeg har jo vært på joggeturer, men sammenlignet med hvor flink jeg var før sommerferien så er jeg blitt en lating. Idag har jeg alt bestemt, jeg skal pakke baggen og dra ræva mi på treningsstudioet + nå som det står på bloggen, må det jo bare gjøres. Jeg er egentlig veldig opptatt av trening, men i det siste har fokuset vært på kostholdet. Jeg er veldig opptatt av å ha et sundt kosthold og skriver gjerne et innlegg om hva jeg pleier å spiser og mine kosttilskudd. 
Jeg heter cristines_95 på instagam, og her laster jeg opp bilder hver dag, er også en del bilder jeg ikke legger ut på bloggen.

Er du igang med treningen ?
-Cristine 

NEW IN : NELLY

Hei, du husker kanskje bildet av alle pakkene jeg fikk for ikke så lenge siden? Idag vil jeg vise deg hva jeg fikk fra Nelly, også kommer det et innlegg seinere i uka om hva jeg fikk fra blivakker. Alle kjolene jeg kjøpte er i str medium, og alle passet. Sko i str 38 og t-shorta fra River Island er i 34 (stor str). Alle kjolene ser mye bedre ut på, enn når de bare henger rett ned her. Skoene er skyhøye, og jeg er ikke dårlig til å gå på høye hæler, men disse var faktisk vanskelige. Ha en superfin mandag videre, og håper du likte innkjøpene mine.





Kjole 1 HER  – Kjole 2 HER – Kjole 3 HER – T-shorte UTSOLGT.. – Sko HER 
Hva syntes du om innkjøpene? 

-Cristine  

SUNDAY ROUTINE

Hei 🙂 
Idag våknet jeg opp med veldig vondt i nakke/rygg på høre side. Jeg smørte på litt Ibux og tok en paracet, utrolig lenge siden jeg har hatt problemer med dette nå. Deretter så jeg på den nyeste episoden av pretty Little Liars og når klokken ble ti, la jeg ut på en trenings tur. Plutselig starter det å pøsregne og jeg løper tilbake og ble klissvåt. Nå har jeg nettopp fikset meg til Bestefar sin bursdag som starter fire, og er klar for å gjøre litt lekser. 
Søndager for meg er å våkne i åtte tiden, da har jeg god tid til å trene, rydde, lekser og fikse alt som må bli gjort. Jeg elsker å ha rutiner, og ingen ting er som å ha gjort unna en treningsøkt på en søndag. 

 Jeg har fått helt dilla på den nye låta til Nicki Minaj “Anaconda“. Musikkvideoen er kanskje litt i det drøyeste laget, og spiller virkelig på ass og kropp. 

Hvordan er din søndag? 
Hørt den nye låta til Nicki Minaj?

-Cristine