THE CUP SONG – Oda & Cristine

Jeg og min beste Oda, laget en video der vi synger og lager lyd med noen kopper. Grunnen til at vi gjorde det var fordi vi hadde et TalentShow på skolen, der vi måtte vise noe. Går på engelsk skole så måtte skrive det vi sier på engelsk. Enjoy!! 🙂

Hva syntes du ? 

-Cristine  

TOM OG TRIST

Har dere noen gang hatt den følelsen av å være tom, ikke tenke stort og bare ikke ville noe? med andre ord, du veit ikke hva du vil. Du tenker du kanskje burde bli med på noe gøy med venner, men så angrer du siden du helst vil bare ligge i senga og ikke gjøre noen ting, bare slappe av å ikke tenke. 
Slik har jeg det nå, jeg vil bare slappa av og sove. Det er så mye som skjer rundt meg med venner, skole, lappen (Ingen dato er satt på når jeg skal prøve) og trening at jeg blir sliten. Venner og skole gjør meg trist mens trening gir meg energi. Jeg må klare skolen, få bra nok karakterer og min beste venn bor nå i Singapore. Det å ta lappen gleder jeg meg til, men på en annen side ikke.. Jeg er så redd for å ikke klare det og jeg tenker at folk regner med at jeg skal klare det. Jeg vil klare det, men godt mulig jeg ikke klarer. Jeg veit ikke, orker ikke å tenke på det nå. 


Dette er Oda, min aller aller beste<3 Hun er nok grunnen til at jeg føler meg så tom og bare vil slappe av, savner henner så forferdelig mye. 

Savner du noen? 

-Cristine