Sol og hotness IN may

Gjett om ønsket mitt for sol og hotness i helga ble innført a! Det var faktisk så varm at jeg kunne ikke annet en å ta med barna på badetur. Badetur i Norge i MAI, det er ganske sykt faktisk. Vi koste oss alle i solsteika, og det var kaos for å sovne på kvelden når det var så varmt. En super flott helg, elsker virkelig å kunne være ute når været er så supert!

Mandagen var det jobbing på Bikbok. Salget er oppe å går folkenzz, masse flotte varer til 49kr,99kr og på 50%. Jeg har såklart kjøpt meg noen godbiter allerede, Hehe. Burde sikkert lagt ut bilder av det, men alt ligger i en haug på senga mi nå..

Gårsdagen var utrolig rar, jeg hadde fri fra begge jobbene mine. Så jeg var tidlig oppe for å trene, så en tur til legen for å sjekke "pusteproblemene" mine. Ble sendt en henvisning til lungeklinikken i Drammen og jeg fikk resept på noe astma medisin. Håper det fungerer.

Senere var jeg litt med familien som er på besøk i byen nå og jeg skjønner ikke hvor barn får all energien fra. Opp og ned fra sklia 5000x ganger. Veldig koselig. Mot kvelden ble det kun Netflix, chill and food aleine.

Vi blogges xx Cristine. Mere update på Snapchat (cristines) og Instagram (cristines_95)

Fake-ass blogger, uten CA$H

Helt ærlig, hva er egentlig en blogger for deg? For meg er en blogger en som gjennskaper livet sitt ved hjelp av bilder og ordene på en skjerm. En som tørr å skulle fortelle om det å leve gjennom gode og dårlige dager. En blogger skal inspirere, hjelpe og vise forståelse for de forskjellige menneskene vi er. De skal få oss til å drømme oss bort i livet deres, flotte fasader, fine plettfrie bilder, outfit bilder til å sikle av og helst en hund som har utseende som en bamse. Et helt klart amazzzing A4/PR life.

Men her sitter jeg da. Jeg har ikke lengre selfiekamera mitt som kostet nærmer 5000kr, så hvor blir så da av alle disse flotte bildene mine av fasaden, antrekk og det abfab ansiktet mitt.. Jeg må legge ut bilder med skammen over phone Crap kvalitet og evt noen old-ass pictures. Jeg har faktisk ikke råd til et nytt kamera nå og det skjærer meg litt i hjertet. Jeg har ikke lengre råd til alle verdiløse klær og ting som ga meg en følelse av velvære og happines. Ja, ja jeg ble glad når jeg kunne bruke penger på ting, jeg kunne smile fra øre til øre når jeg dro kortet og handla for 2000kr. Men nå?; Åå, det kvier seg når jeg må dra kortet for å skulle betale 200kr på bensin. Realiteten er at jeg nå ikke lengre bare bruker det på "meg" jeg må bruke langt langt over halvparten av lønnen for å skulle betale ned på lånet mitt. Det føles som et sykt bortkasta prosjekt, men jeg håper at jeg føler alt helt motsatt når jeg endelig kan flytte in i et splitter nytt hus aleine. Jeg gleder meg. Dagene går, småting blir fikset og om under en måned så er jeg ei stolt eier og bor i mitt nye hjem.

Som den fake-ass bloggern jeg vil være/ ER, så satser jeg på å snart skulle få kjøpt meg et nytt kamera. Kanskje neste mnd, Woho håper det!!

Vel vi blogges ved et seinere tidspunk. På morgendagens plan er det å gjennomføre eksamen i matte skriftlig og etterpå jobbe meg gjennom jobbhelg. Håper på sol and hotness i helga, så vi kan bevege oss ut på tur, for å lufte både hode og kropp. Xoxo Cristine

Reunion & champiiis

Heiij!! åå, dagene etter 17mai har virkelig flydd fordi. Jeg har vært på jobb alle dagene etter onsdagen + en blanding av veldig sliten og syk. Her kommer det uansett et bildedryss fra dagen. Håper alle hadde en super dag og var omringet med flotte mennesker. Dagen min startet 05:30, da var det påkledning, sminke, hår og tid for å stelle istand frokosten til jentene klokka 08:00. Vi oppholdt oss i byen hele dagen, og avsluttet dagen med grilling hjemme hos mamma. Ble en veldig lang dag så var utrolig sliten i beina dagen etter, menmen.! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-xx Cristine

#19 Uken som gikk

♥ Ukens høydepunkt 
Beste med denne uken var å skulle få tilbringe tid med bestevennen min Sara. Det var også et år siden vi kom hjem fra Bali etter å ha bodd der i tre månder. Utrolig rart å tenke tilbake på, stort savn. 

På fredagen var det klart for Olsotur og Tyga konsert. Sara og Cristine tid, good old times. Vi startet dagen hos meg med sminking og snakk. Fikk såklart dårlig tid, men rakk å kjøpe med oss mat og innom TGR for glowsticks. Konsert uten glow, det går jo ikke. Surret rundt i Oslo før vi satt oss ned på Fridays og bestilte oss Quesadillas vegetar UTEN sopp, etterfulgt av milkshake som dessert. Jordbær for me og sjokolade på Sara. Rusler bort til Rockefeller. Lang ventetid og enda lengre ventetid før Tyga endelig kom. Konserten gikk bra før det ble slosskamp og konserten ble avlyst sånn type 40min etter at han starta å synge. Du kan lese om TYGA DRAMA her! Uansett så var denne dagen det beste denne uka. 

♥  Ukens nedtur
Alt på Onsdagen var nedtur, eksamen og tårer. Du kan lese om dette HER…
Var også utrolig kjedelig at konserten endte som den gjorde, og at kollektivt transporten i norge er helt på trynet. Ingen buss eller tog gikk fra Oslo-Kongsberg etter klokka ca 00.00 og neste gikk ved 7-8 dagen etter.. Kom oss heldigvis til drammen og ble hentet der av noen snille sjeler. Jeg glemte selvfølgelig varnerkortet mitt og studentkortet mitt når jeg dro til Oslo, så byebye rabatter.  

♥ Ukens opptur
Har jobbet på Bikbok to ganger denne uken, det gir meg så mye glede og jeg elsker virkelig denne jobben. Før jeg dro til Bali jobbet jeg nesten hver dag, åå tider. Men man kan ikke få til alt når man jobber to plasser, skal helst trene 3-4 ganger i uka, ha et sosialt liv og går på skole. 

♥ Ukens låt
Må nesten bli noe fra Tyga. Sangene hans stod på repeat hele tiden de siste dagene før konserten. Hookah, Molley and bitches N Marijuana er noen av de jeg liker best. 

♥ Ukens serie
SKAM, SKAM, SKAM. Hadde noen episoder å catche opp med, men åå som jeg digger at Sana er hovedpersonen nå. Utrolig spennende. Har du ikke sett på Skam så er det helt klart å andbefale. Du kan se det HER. 

♥ Ukens treningsøkt 
Fikk unnagjort alle tre øktene jeg skulle, så jeg er meget fornøyd. Har splitt program på 3 dager og alt utenom er bare supert hvis jeg får til. Når jeg er ferdig med økta så tar jeg noen ganger litt mageøvelser også og alltid 30min med cardio på slutten, gå eller sykkle. 
Økt1: Rygg / Skuldre 
Økt2: Chest / Armer
Økt3: Bein 

♥ Ukens innkjøp
Er lite shopping nå sammenlighet med før, merker på lommeboka at jeg har et huslånet (byggelån) som blir trekt hver mnd. Kjøpte en topp som jeg hadde på meg på Tyga konserten og kjøpte en liten enkel veske i Oslo som jeg brukte på konserten ogsåå. To fine nye ting i skapet. 

♥ Ukens quote
Eliminate the problem, before it eliminates you. 

♥ Ukens div. bilder
Add meg gjerne på snapchat med brukernavn ” cristines ” eller på instagram ” Cristines_95

-xx Cristine 

EN TÅREVÅT EKSAMEN

Åååherregud, gårsdagen var som en syk bobble. Det var endelig/uheldigvis tid for muntlig eksamen i naturfag og jeg hadde gruet meg veldig til dette. Det sies at en god natt søvn er viktig for å skulle føle seg opplagt, men jeg drømte at jeg hadde eksamen om og om igjen. Våknet litt før 08:00 og da fikk jeg ikke sove igjen. Hele meg skalv fra jeg stod opp, gjennom timene på gymmen og frem til jeg kom meg til skolen 15:30. Comfy klær var på, smykket jeg fikk av mamma og søstern når jeg dro for å bo i Bali var tatt på + bestemor og bestefar som alltid er ved min side(tattoveringen). Tårene mine lå i øyekanten hele gårsdagen og jeg gruet meg helt forferdelig. 

Oppgaven var trekt. Læreren sier at vi var litt uheldige med oppgaven. Jeg skulle forklare Redoksreaksjoner og snakke om danielcella, elektrolyse og forbrenning av magnesium.. åååå likninger, grunnstoffer, reaksjoner, atomer, elektroner og dritt. Jeg fikk noe av det jeg helt klart syntes er vanskligst. Under presentasjonen min så følte jeg plutselig at det gikk sikkelig dritt, så tårene presset på og jeg måtte snu meg litt. Læreren spør “trenger du å gå på badet, ellenoe?”. Jeg tenker at nå gidder jeg ikke, nå går jeg, fuck this… Jeg fikk heldigvis samlet meg sammen, å fullført.

Jeg landet på karakter 3, jeg er glad siden jeg ikke var komfortabel med temaet, men jeg er dessverre ikke fornøyd. Jeg føler at jeg kunne mer enn jeg klarte å vise og jeg føler at jeg hadde klart det bedre skriftlig enn muntlig. Jeg er heldigvis ferdig, så får vi se om jeg velger å skulle prøve en gang til eller legge det til siden. Stakkars sensoren og læreren som så meg gråte sånn type to, nesten tre ganger i løpet av eksamen, haha. Den emosjonelle siden av meg var hvertfall på topp igår, uff. 

Til helga skal jeg hvertfall slappe av og kose meg masse. Allerede imorra så skal jeg storkose meg i Oslo sammen med Sara og vi skal på KONSERT!!!

De som har meg på snapchat har allerede fått med seg gårsdagen, vil du vite hvem konsert jeg skal på. Add meg på snapchat, brukernavn Cristines. Du kan også følge meg på instagram under cristines_95 eller like facebook siden min HER! 

 

-xx Cristine 

Jeg vil bli stilt på lik linje som de andre (blogg”kjærringene”)

Jeg beklagerer for at bloggingen har vært jævelig dårlig de siste ukene nå. Hodet mitt har vært helt andre plasser og jeg merker at jeg nedprioriterte det jeg faktisk liker å gjøre. Jeg liker å skrive eller ikke nødvendigvis skrive, men jeg tenker veldig mye så det er deilig å få noe skrevet ned. Bloggen passer på alle tankene mine og sorterer dem. Jeg skriver ofte ting jeg aldri legger ut på bloggen også, men kanskje dere endag får lese noe? .. 


“du kan ikke skrive nedlatenede ord” “du kan ikke ha så dype innlegg” “du kan ikke skrive ordet alkohol” “du kan ikke legge ut bilder fra sånt og sånt” “nå skriver du bare for å skrive noe” osvosv.. DU KAN IKKE DELE DETTE! 

Hvor mye bryr du deg egentlig om hva jeg skriver, for blogging er vel bare noe overfladisk dritt uansett, eller?

Hold kjeft, å les… Jeg har tenkt mye og jeg kommer til å blogge om det jeg ønsker. Jeg ønsker å skrive om meg, om hvordan jeg har det, om hva jeg gjorde på byen med vennene mine, om ting som kan få deg provisert og om ting som kan få deg til å tenke. Jeg ønsker å dele livet mitt, mine feil, gleder, nedturer, oppturer og alt som er med på å forme hvem Cristine Svendsen egentlig er. Jeg er en fri sjel og jeg lever etter ordtaket “live without regrets“. Jeg gjør som jeg vil for det er faktisk ingen som kan si at jeg kke kan. Jeg er perfekt, for alle er perfekte på sine måter. Jeg er best på min måte og jeg er flinkest på min måte. Jeg er Cristine Svendsen og jeg har lært noen småting på mine 22år. Det viktigste jeg har lært er at du må gi faen, gi faen i å bry seg om hva alle andre mener. Du må leve med det du erfarer og ikke angre på det du aldri erfarte. 

Vi er alle forskjellige og vi har forskjellige syn på hva vi syntes er riktig og ikke. Jeg lever på min måte, du lever på din. La oss respektere hverandre. Tusen takk! 

-xx Cristine