FOTOGRAFI – DIAMOND LIPS





Hva syntes dere om bildene? 

Cristine  ?  

JEG ER SUPERKOKK

Hei. Dagen i dag var sove til fire -> se på episoder -> lage mat.. Etter jeg kom hjem fra Spania har jeg vært superflink og trent hver dag, men i dag var det godt med en dag uten trening. Uansett. Jeg lagde god middag til mamma og Caroline i dag. Stekte grønnsaker med koteletter. 


Dette brukte jeg + koteletter


Klar til å settes i ovnen, blandet inn olje, salt og pepper. nam ser veldig godt ut 🙂


Superkjedelig og vente, tok vel 30min og lagde dette tilsammen ikke værst. SMINKEFRI LØRDAG!!!

Smakte himmelsk, kjøttet var perfekt stekt og grønsakene var saftige og gode. 

Hvordan var din lørdag ? 

Cristine  ★ 

BLÅ NEGLELAKK !!

Hei. 


Kjøpt i Spania. 


Hva syntes du ?

 

Cristine   ★   

SMILELAB = HVITERE TENNER

Hei, kjære fine lesere og haters!

Jeg har nå litt hvitere tenner syntes jeg selv, men mamma mener det også. (wihii) Har tenkt lenge på og skulle teste ut smilelab siden veldig mange bloggere skryter av den, og nå er det min tur til å skryte
Smilelab koster 500kroner, men er på tilbud på vita for 375 kroner NÅ.  Tok meg da den friheten til å snike meg innom vita på storsenteret og kjøpe en pakke. Pakken inneholder 14 «poser» og en «pose» inneholder to strips, en til tennene nede og en til tennene oppe. Det eneste du trenger å gjøre er å legge stripsen på tennene og dytte resten av stripsen bak tennene. Så sitter du med stripsene i 30-60 minutter, jeg satt med det i 45 minutter.


Dere ser kanskje ikke resultatene så bra her, men jeg og de rundt meg ser forskjell. 

Pluss:  Jeg fikk litt hvitere tenner og det var veldig lett og bruke.
Negativt: Det var klissete og hos meg samlet det seg opp mye kliss i munnen som jeg måtte spytte ut, var litt ekkelt.
Alt i alt: Superfornøyd, og føler ikke på noen måte at jeg har kastet bort penger.

 

Har du prøvd Smilelab, hva er dine meninger?

Cristine

KOMMET MEG HJEM

heihei, kom hjem fra Spania for 2 dager siden. Deilig å komme hjem, merker det er en del ting jeg har savnet. Norsk natur, drikke vann fra springen, rommet mitt, løpe i skogen, regn, norsk mat, harddisken, kunne sminke meg hver dag, klærne mine, venner, høytalerene, osv. 

Endelig hjemme, og jeg kom hjem med en del ting!! mihiii


Når klokka blir seks så kommer Heidi, Ragni og Karine til meg ♥ Innen den tid skal jeg lage pizza til jentene (eller vente så de kan hjelpe meg, mohaha) Kos dere videre i kveld, det skal jeg. 

Savner du noe når du er borte ? 

Cristine  ★   

 

HVILKEN HEADER ?

Hei!! Jeg har ligget i sofaen i hele dag og vært dårlig, de andre er fortsatt på stranda…men, Jeg har laget to forskjellige hedere, hvem syntes du jeg burde bruke? 

1.


2.

 

Cristine   ★  

INNKJØP FORRIGE UKE

Hei, dette er hva jeg kjøpte meg forrige uke. 




fine fine armebåndet mitt <3





Hva syntes du ? 

Cristine   ★  

HVEM ER FINEST ?

Nettsiden Nastygal (Link)  har utrolig mange kule og “morsome” sko og klær gennerelt. Fant noen ting jeg vurderer å kjøpe, men ja er ikke den rikteste akkurat sååå… jeg får tenke på det. Smeltet helt for de hvite skoa her, men de svarte var jo også utrolig tøffe, hvem likte dere best ? 

Hvit sko (Link)
Svart sko (Link)

 

Cristine  ★    

 

SOMMEREN ER IKKE DEN SAMME UTEN

Det svir og gjør litt vondt, la meg se husker ikke helt hva det heter!  Jo, solbrent!! Ser ut som en kokt reke, også bare på ryggen og bak ved lårene.. Så jeg har nettopp vært i dusjen og smørte meg inn med noe så fint som ettersolingskrem. Mamma sende meg tilogmed opp fra bassenget, fml. Er jo ikke noe nytt, kan ikke huske en sommer jeg ikke har blitt solbrent. 

Anyway.. 

Jeg har tatt litt bilder i dag, av hvor fint det er ved bassenget og et bilde der dere ser hvor rød jeg er ( plizz, syns synd på meg)… Som dere sikkert har sett blogger jeg ikke hver dag, rett og slett fordi jeg ikke har tid når jeg er på ferie også er det jo ikke såå mye å si, er jo bare å bader, shopper og soler meg.










( ja, jeg har så hvit rooompe… ) æsj, så styggt..

Pleier dere å bli solbrente ? 

Cristine  ★    

BUBBLEGUM CLUTCH

Hallo. 

Hvis du går inn på  DESIGNYOURHANDBAG.NELLY.COM så kan du lage din egen veske, bag, clutch og man med i trekningen av 10.000 kroner!! Jeg har da laget en liten søt clutch med lys rosa og blå, som jeg kalte “bubblegum clutch” 
Sååå kommer spørsmålet, kan dere / vil dere være så snill og stemme på meg ? :)) Du stemmer på meg ved å trykke på bildet, også kommer dere inn på en side der det står  “STEM”. takktakk <3

 

Cristine ★