Hva skjedde i Lillehammer!?

Helgen min i Lillehammer sammen med verdens beste Oda har virkelig vært topp! Lillehammer er litt slitsom med alle disse oppoverbakkene, men fikk trimma kondisen med all gåingen. Kom frem seint på torsdagen, da var det bare å slenge fra seg baggen for å skulle dra videre. Vi dro for å møte noen venner av Oda og senere var vi en tur på byen. Hadde det kjempefint sammen med alle de nye flotte vennene til Oda!

AND…som den "bloggSpiren AKA selfie dronningen" jeg er, så har jeg med meg kamera overalt. Denne gangen skulle ikke mitt kjære kamera overleve turen her i Lillehammer. Det var ei jente som fikk helt hele ølen over meg og kamera som jeg holde i hånda. Det stod ikke til å redde (takk til bartenderen som prøvde)..:/ Jeg syntes det er sikkelig kjipt med tanke på hvor mye jeg bruker det.. Merker jeg er litt sur på megselv for å ta det med ut, men det har jo gått bra x antall ganger før. Life..

Fredagen var superchill, vi lå i senga lenge, spiste mat og bare slappet av i hverandres selvskap. Chilledag going strong! Det var som før når Oda nesten bodde hos meg og vi var sammen 24/7. Vi var ganske uatskillelige før.

Lørdagen ble det en tur nedover til kjøpesentert, etterfulgt av matbutikken for å kjøpe masse digg til søndagen. Resten av dagen ble brukt til å sminke oss og for å skulle finne riktig outfit. Bussen fraktet oss frem til et vors og vi dro seinere ut på byen. Veldig gøy. På søndagen laget vi egg og bacon til frokost, lå på sofaen hele dagen og hadde taco + godis på kvelden.

Helgen min har vært så super, jeg har storkost meg. Kjempedeilig å kunne se min beste Oda igjen, savner henne masse.

Det er bare å fortsette å følge meg på sosiale medier, Snapchat/cristines og Instagram/cristines_95

-xx Cristine

Langhelg, endeliiiiig!

Jeg kan virkelig ikke huske sist gang jeg hadde fri en hel helg. I den anledning så sitter jeg nå på toget til Lillehammer. Håper virkelig Oda finner meg fort når jeg går ut av toget, for jeg veit ikke hvor jeg skal. "Lille" Cristine utforsker nye steder. Når jeg kommer frem idag så skal vi rett bort til noen venner av Oda og etterpå ut på byen. Gleder meg til å se Oda, besøke et nytt sted, møte nye mennesker og ha det helt knall.

På mandagen så blir Oda med meg til Oslo, så gjett hva som skal skje da. I'll keep you updated. Ønsker alle en mega knall helg<3

Vil du følge med på hva som skjer i helga? Følg meg på Snapchat/cristines og Instagram/ cristines_95. Veldig aktiv!

-xx Cristine

Å være overalt samtidig

Dagene mine flyr virkelig forbi. Heldigvis så henger både kroppen og hode mitt med, å jeg føler at ting går bra nå. Energinivåer har stiget og kroppen min er fornøyd. Jeg er fornøyd <3

For noen dager siden fylte jeg 22år, da fikk jeg mange flotte hilsener og gaver. Jeg har virkelig mange fine mennesker i livet mitt som jeg setter så utrolig pris på Jeg fikk feiret på selve dagen (på jobben), jeg feiret på søndagen med familien og jeg feiret igår sammen med noen av venninnene mine. Gårsdagen var helt super, da var det barne/prinsesse bursdag på planen. Pizza, kake, brus, musikk, bordspill og hygge i hverandres selvskap.

Ikke alle av mine nærmeste venninner hadde muligheten til å komme, så det er selvfølgelig veldig kjipt. Sånn er det bare. Vi var fem flotte jenter som hadde det veldig gøy sammen og "party alias" slo virkelig ikke feil.

Bursdager er noe av det beste jeg veit, og jeg føler for å skulle feire hele tiden. Til helgen er jeg i Lillehammer, så mulig jeg tar på meg prinsessekrona da også.

God natt alle fine <3

Følg meg på sosiale medier. Snapchat/Cristines Instagram/Cristines_95

-xx Cristine

For 22år siden..

..ble jeg født. En liten klump på 4050gram og 50cm lang. Det har blitt sagt at jeg så ut som en kineser med en gang, siden jeg var så tykk at øynene mine ble klemt sammen. Etterhvert som tiden gikk så ble det jo fastslått at jeg ikke hadde en far som var kineser. Nå har jeg blitt en litt lengre klump og selverklært prinsesse, på 158cm og muligens 64kilo(?)

Jeg befinner meg idag på jobben med barna, og vi har storkost oss. Startet dagen med gaver og kjeks på senga, etterfulgt av frokost og besøk av mine flotte gode venner. Sara og Camilla kom på overraskelse besøk til meg, det var utrolig koselig. Jeg og barna har kost oss med taco og pavlova, vi er nå i kinosalen på fjellet. Dagen har vært veldig fin.

Ønsker alle en utrolig fin påske<3

-xx Cristine

Jeg ønsker meg.. (WishList)

..Nå er det ikke mange dagene igjen til bursdagen min, jippi. I den anledning har jeg satt meg ned å laget en liten ønskeliste, slik at familie og venner kan få noen tips. Jeg liker alt mulig av sminke, klær, glitter, rosa ting og blingblinger. Under har jeg satt sammen noen bilder av litt forskjellige ting som jeg kunne tenkt meg, men jeg blir super glad for alt jeg får uansett <3 Det er tankene som teller. 
Mitt største ønske er jo helt klart å vinne i lotto, slik at jeg har muligheten til å kjøpe masse fint til det nye huset mitt + få betalt ned lånet. Det hadde vært deilig. Samtidig så liker jeg den følelsen av å ønske meg noe, for å så å måtte spare til det. Det er faktisk en viktig lærdom å måtte jobbe for noe man ønsker seg, da får automatisk tingene du kjøper en større verdi også. Det er deilig å ønske seg noe. Ha en fin kveld, hva ønsker du deg? 

Sminkekoster HER  // Shotteglass fra Rosendahl // Smilelab, kjøpes på Vita // ChilleBH, kjøpes på Cubus // Penger // Vinflasker (Rød og hvit) // Bilde(COCO)HER // Kjøkkenmaskin, fra Smeg // BildeFeminismHER // Div lysestaker i sølv // Stige til badet // Parfyme Loverdose, kjøpes på Kicks.

 

-XX Cristine 

OUTFIT 04.04.17

Vippene mine er større enn fremtiden?

Tenke tenke, søndagens tanker…
 Utdanning og jobb, jeg blir skremt av tanken. Jeg har prøvd i over 3år nå (egentlig helt siden jeg starta på skole som 6åring) å skulle finne veien jeg vil gå her i livet. Sannheten er; Jeg har ingen anelse og det gjør meg litt engstlig. Det har vært alt fra flyvertinne, frisør, arkitekt, modell, designer, advokat, osvosv. Men nå har jeg ingen ide og ingen plan. Helt ærlig så liker jeg livet mitt som det er nå; to jobber som  jeg stortrives i, tilbake i treningsrutinene mine også går jeg litt på skole. Alt er egentlig tipp topp, men jeg kunne ønske jeg hadde mer tid til alle de flotte vennene mine. 

Vi kan stort sett bli hva vi vil her i livet, hvor sykt er ikke det. Tenk på alle tusenvis av jobbene som finnes, også klarer jeg ikke tenkte på EN utdanning eller vei som jeg ønsker å gå. En ting veit jeg, jeg vil ha minner. Jeg ønsker en jobb som kan gi meg variasjon, opplevelser og mestringfølelse. Jeg vil se verden, møte mange mennesker og se nye kulturer. Jeg vil lære og jeg vil lære andre. Jeg ønsker å være den som kan skape en endring, for jeg har tro på at hvis man vil så kan man. Jeg vil se at verden kan være et fantastisk sted, men jeg veit at det også kan være noe av det værste. Jeg vil føle lykke og kjærlighet. Jeg ønsker å være til nytte og jeg ønsker at du skal trenge meg. Jeg ønsker at noen skal huske Cristine Svendsen slik som jeg husker, Nelson Mandela, Marilyn Monroe, Mahatma Ghandi, Angelina Jolie, Michael Jackson, Bill Gates, Neil Armstrong, Elvis Presley (for å nevne noen). Disse menneskene sammen med mange andre, er mennesker som blir og vil bli husket i lang lang tid fremover. 

Mitt ønske og mål er dette, så hvor skal jeg starte?. Jeg får åpne øynene etter jakten på eventyr og se hvor livet bringer meg videre. Hvem veit, kanskje det er jeg som er i historiebøkene om noen ti-år.