Min bestevenn – ODA

Hei alle sammen i dag skal jeg ta opp noe viktig.

Noe av det viktigste i livet er å ha noen å alltid tenke på og en som man alltid kan stole på, nå tenker du kanskje “ahhh en kjæreste.. woohoo det er bra” men nei, da må jeg nok skuffe dere. Jeg snakker selvsagt om å kunne ha en bestevenn, og det har jeg……(trommevirvel) ODA!!

En bestevenn trenger ikke være naboen, den man sitter ved siden av i klassen eller en man kan klemme hver dag. For meg er vennskapet til Oda annerledes; er vi heldig rekker vi å skype før hun må sove, jeg kan klemme henne kanskje 2-3 ganger i året da vi ser hverandre, men samtidig har vi et vennskap som ingen kan bryte.

Oda-Poda min bor i Singapore noe som vil si at vi er 13 timer unna hverandre med fly, men hvis jeg en dag bestemmer meg for å gå vil dette ta meg 2648timer. Jeg er utrolig takknemmlig for at jeg rakk og bli kjent med Oda ca et halvt år før hun flyttet, og vi bare klaffet. Jeg dro til Singapore i sommer2013, men skal tilbake i sommer2014.

Oda drar tilbake til sin far imorra også flyr henne til singapore til lørdag/søndag, da må jeg vente i ca 6 månder før jeg ser henne igjen. Vi skal ut å spise imorra på Big-Horn steak house. Gleder meg veldig til å møte henne i sommer igjen.

ELSKER DEG ODA MIN <3
-Cristine

ASS TO GRASS

Hei og hopp, mandag er topp. Neida skal ikke sitte her og late som at jeg hadde en kjempe super dag.. ehhe. Det verste jeg veit med hverdager er at det skjer så lite, er ikke noe å fortelle. Jeg kan jo skrive om skolen, men veit at dette ikke er noe gøy å lese om. Her er iallefall noen bilder av dagen min.

Igår på treningen, så klarte jeg 1rep max 65kg i knebøy, jeg er kjempeforøyd. Husker når jeg starta med knebøy for drøyt et halvt år siden klarte jeg stanga som er 20kg, så jeg ser en stor fremgang. Når jeg ser på bildene ser jeg at jeg burde gå enda lengre ned når jeg gjør denne øvelsen. Målet nå er og fortsette med samme tyngde, men gå dypere ned *ass to grass*, hehe.

Nå er det snart bort til trening igjen, og idag skal jeg kjøre bein. Igår ble det litt kjøring av alt, siden jeg var litt sliten, ops.

Ha en fin kveld og trening !
-Cristine

GoodBye Bafana

Søndag er verdens kjedeligste dag fordi dette er leksedagen.. Startet dagen min med masse frukt også vann med lime og kiwi oppi. Så var det lekser igjen og middag hos Bestemor&Bestefar 🙂 

Nå sitter jeg og ser på en film som handler om Nelson Mandela og den heter Goodbye Bafana. Skal skrive en oppgave om Nelson Mandela defor jeg ser denne, men filmen var veldig bra og den burde ses. 

Over til en helt annen ting. Neglelakk fjerner er noe dritt, men denne typen fra H&M som koster kun 40kroner er utrolig bra. Du bare tar fingeren oppi og snurer rundt, vips så er neglelakken borte! ANBEFALER !!! 

Blogges, nå er det tid for trening! 
-Cristine 

Green Smoothie Recipi

Grønn smoothie ser veldig ekkelt ut, men jeg lover det smaker helt himmelsk. Du må bare prøve deg frem, det har jeg gjort og har endelig kommert frem til en oppskrift jeg liker. Glassene jeg har smoothien i heter “Norges-glass” og denne typen har plass til 1 liter. 

Du trenger til 1 liter smoothie
★ Spinat – En håndful
★ 2 Fryste bannaner
★ 2 kiwi
★ 1/2 Sitron
★ Ca 8-9dl vann

Prøv ut og nyyyyyt !!  
Har du noen gode smoothie oppskrifter på lur, så legg gjærne igjen en kommentar og fortell 🙂 

Ellers har det vært en helt vanlig lørdag, våknet rundt tre, lager meg smoothie, spiser middag hos bestemor&bestefar så kjører jeg Oda til toget. Nå er jeg klar til å gjøre litt lekser, som skal være ferdig til mandag. Går man på IB, er det aldri noe som heter ferie UTEN lekser/oppgaver.. 

-Cristine 

SO LITTLE TIME, SO MUCH TO DO.

Snart har jeg gjort alt jeg ikke rakk igår. Ble vekt klokka et idag og mamma hadde laget frokost til meg, deretter kjørte jeg mamma på jobb så jeg kunne ha bilen hennes

Var på bibloteket og skaffet noen bøker jeg må lese før en innlevering også kikket jeg litt rundt i byen og fyllte bensin, kjøpte en bok også en ny svart super flex (high) bukse fra Bikbok, elsker dem. 

Nå skal jeg snart stikke på trening også skal jeg hjem og lage masse smoothie. Kjøpte ny blender idag!! Jeg elsker frukt og grønnsaker og spiser nesten bare det.

Ha en fortsatt strålende kveld.

-Cristine

Change in plans

Idag skulle jeg trene, dra på bibloteket og kanskje en tur innom senteret for å se om jeg fant noe på salg, men… 
Camilla ringer meg litt over sju og spørr om jeg ikke vil være med på varetelling hos plantasjen, jeg er helt i ørska og jeg tenker “hmm, penger!!” . Spretter opp og fikser meg så fort jeg kan. Jeg syntes varetellinga var morsomt og det er en super koselig gjeng som jobber der.  

Kommer hjem litt over fire, og mamma sier vi skal på middagsbesøk klokka seks. Dusjer, spiser litt mat og fikser meg. Var veldig koselig på besøk og selvfølgelig god mat 🙂

Frokost: Grønn smoothie & havregryn med melk, frø og tørka bringebær ! 


Litt kveldsmat må til, ble en enkel kyllingsalat. 

Nå skal jeg inn på Iherb.com og kjøpe litt mat, haha. Ha en flott kveld 

-Cristine 

2014, What so ever?

Vi feirer et nytt år i håp om at det skal bli et bedre år. Noen av oss setter oss ned å skriver nyttårs-forsetter , i 2014 skal jeg trene mere, spise sunnere, bli mere sosial osv. Jeg gjør selv dette, men kan ikke huske å noen gang ha gjennomført det jeg skrev haha.

Jeg gikk inn i 2014 som sjåfør for vennene mine som drakk, noe jeg angrer en smule på. Mobilen min ringte hele tiden, og jeg var ferdig med å kjøre klokka 7 på morran. Det gikk greit, men hadde hatt det bedre hvis jeg feiret sammen med vennene mine.. Gjort er gjort og det er et nytt år. GODT NYTT ÅR !

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av i senga se på Gossip Girl, lese magaziner og drikke masse smoothie. Ja, hele den bollen er smoothie altså masse frukt blandet med vann i blender også adda jeg bannan biter, kokos flak og annanas, NAM.

Ha en super kveld videre
-Cristine