I : the most common word in conversation (Outfit)

Jeg, jeg, jeg. Vi bruker ordet jeg utrolig ofte, tenkte ikke over det før jeg fant “I : the most common word in conversation” i den ene boka jeg har i hylla mi. Så prøvde jeg å tenke litt over det, og kom fram til at jeg sier jeg veldig mye. Uansett.

Idag har jeg vært på skolen igjen, koser meg og føler jeg lærer noe. Sovnet som en stein i stolen når jeg kom hjem. Nå sitter jeg å ser på “the Originals” og skal snart ta kvelden, formen er ikke helt på topp. Håper dagen din var super, god kveld <3 Hvor mange ganger brukte jeg ordet “jeg” nå, ikke lite. Hehe.

 

-xx Cristine

#4 Uken som gikk

♥ Ukens høydepunkt 
Alt i alt så har jeg hatt en veldig fin uke, men kanskje i overkant av litt mye jobbing. Jeg fikk hvertfall tid til å være med litt på bursdgsfeiring på lørdagen, til min gode veninne Camilla som jeg har kjent i 16år. Hun feiret i huset til mammaen hennes, og der er det år siden vi har vært, det bringte frem mye minner. Følte nesten jeg ble kasta litt tilbake til gode gammledager, når vi alltid var med hverandre hjem. Hun hadde varte opp med masse god mat og deilige desserter. Det var god stemmning rundt bordet, og et par av guttene var virkelig i farta. Masse sang, haha. Super koselig at jeg fikk litt tid med dem før jeg måtte på jobb.

 

♥  Ukens nedtur
Føler at jeg ikke har nok timer i døgnet til å gjøre alt jeg vil, skulle gjerne hatt litt bedre tid til å være med vennene mine eller å svare på alle meldingene. Største nedturen denne uka er at over halvparten av måndeslønna mi gikk til å betale ned huslånet mitt, og huset er ikke engang ferdig bygget. HUS? jeg skal forklare det  seinere engang
 

♥ Ukens opptur
Fikk muligheten til å snakke og hilse på noen av elevene jeg går i klasse meg. Jeg vil påstå at jeg er ganske sosial av meg, og jeg liker å snakke med mennesker og høre på hva du vil si. Takk til deg som kommenterte at du syntes jeg er flink til å skrive og til deg som kommenterte at du digga alle ringene jeg hadde på meg. Lørdagen etter jobb var også veldig bra, ble en liten spontan tur rundt på kjøpesenteret med flotte Hilde og den fine dattra hennes Emma. Alltid en fryd å tilbringe tid med dem. 
 

♥ Ukens låt
musicnodesmusicnodes
tjaaaaa. Må kanskje si sangen fra gruppa Little Mix med Shout Out to My Ex, blir alltid like revet med når denne dukker opp på radioene. Har også falt litt tilbake på en gammel sang fra selveste Eminem, nemelig Mockingbird og denne kan jeg veldig godt, haha. Nynner, koser meg og synger med mens jeg er på treninga. 

 
♥ Ukens serie
ååå, det har startet en ny serie på netflix nå som jeg syntes alle burde se. “RIVERDALE”.  Hvis du er av typen som elsker å se på High School drama, så er dette noe du burde se på. Serien varte i 45min og det skjer så mye, her er det bare å holde følge. Riverdale hadde sesongpremiære på fredagen, og det kommer ut en ny episode hver fredag fremover nå. Noe å glede seg til.
 

♥ Ukens treningsøkt 
3 dager i uka er jeg på trening, treningsøkten jeg hadde på onsdag var den beste. Da hadde jeg med meg Celine som treningspartner og vi fikk kjørt rumpe og bein ganske bra. Veldig støl dagen etterpå. Starter endelig å få tilbake styrken min, så klarte å ha 62,5kg i knebøy. Vi fikk også testet ut den berømte “booty builder” som jeg ikke liker å ta aleine, siden den er på en plass sånn at ALLE ser når du bruker den haha. God økt, og en sikkelig svetteøkt på trimsykkelen på slutten.
 

♥ Ukens innkjøp
Upsii, “spare penger”. Jeg liker veldig godt å unne meg litt nytt her og da. Dette fikk jeg tak i denne uka. Klær og solebriller er fra BikBok og sminke er fra Cubus.

♥ Ukens quote
“To all the girl that think you´re fat because you´re not a size zero. You´re the beautiful one. Its society who´s ugly”

♥ Ukens Insta-bilder
Kan ikke si noe annet enn at jeg liker å holde meg aktiv på instagram, men også snapchat. Det er veldig mange den siste tiden som har lagt meg til og det er utrolig koselig. Snapchat er cristines og instagram er cristines_95


-xx Cristine

 

D I Y : Memory jar

God søndag!
På starten av det nye året så laget jeg meg et “memory jar”, der jeg kan samle på alle smilene og oppturene mine. Kort fortalt så er det en krukke, som jeg legger lapper oppi. På disse lappene skriver jeg ned ting som fikk meg til å smile. Kanskje gjorde jeg noe fint for en venn, eller hadde en koselig spillkveld med vennene mine, eller noen sa noe fint til meg. Skriv ned alt du smiler av, for det kan være masse. Jeg kan ikke vente med å skulle lese alle disse små gledene når 2017 er over. Jeg fikk ideen av min gode venn Hilde, da vi begge to satt igjen med at 2016 var litt kjipt, fordi vi bare husket det som ikke var så bra. Derfor lagde jeg en til henne og til min søster Caroline. Jeg har allerede puttet oppi mange lapper med forskjellige ting/episoder som har fått meg til å trekke på smilebånder. 2017 come at me, gleder meg til å lese alle lappene mine på slutten av året. Hva syntes du om dette, smart sant ?

Du trenger
♥ En krukke (eks: Clas Ohlsen, 39kr) 
♥ Lim
♥ Papir
♥ Pen 
♥Div ting å pynte med


Each time something good happens, 
doesn´t matter how small,
write it down and put it in the jar. 




Du kan se mere av meg på snapchat (cristines), Instagram (cristines_95) og/eller lik facebok siden min HER!
-xx Cristine

Det er lov å være sliten

Det føles som en byrde å skulle holde øynene oppe, kroppen virker sliten og utmatten. Energien har sunket til minus, og jeg orker verken å skulle tenke eller gjøre noe fornuftig. Hele helgen som var befant jeg meg på jobb, denne uka har jeg hatt skole + jobbing. Til helgen så skal jeg veksle mellom å jobbe på Barnetiltak og på Bikbok, jeg må sove mellom slagene, hehe. Utenom alt sammen så har jeg funnet tre dager jeg har tid til å trene, det er mandag, onsdag og fredag. Veldig fornøyd med dette, og det har allerede funket for meg i noen uker nå.
Ser at klokka tikker nå, så jeg skal snart hoppe til sengs. Klokka er stilt til å ringe åtte, da rekke jeg trening før jobben klokka 12 imorra, etterfulgt av å skulle sove på ettermiddagen før nattvakt. 

Helgen som gikk var utrolig fin og koselig, men man blir såklart sliten av å jobbe også. På lørdags kvelden hadde jeg litt me-time. Ansiktmaske, sånn nose strips også brynsfarge etterfulgt av en lang varm dusj. Viktig å skulle pleie seg selv noen ganger. Hvordan har uken din vært så langt? 
Skjønner nesten ikke hvorfor jeg orker å prøve og skrive et fornuftig blogginnlegg nå, hode verker og det virker som at alle ordene bare vil bli inni hode mitt. “Kjære kropp, la meg få skrive”. Dagen idag har jo ikke helt gått helt som planlagt heller, de som har meg på snapchat veit hvorfor. Når jeg kom hjem fra jobben idag, så var det bare meg og lillesøsteren min her hjemme. Storesøster og Mamma var på sykehuset, støresøsteren min hadde fått et stort asthma anfall. Hun kom hjem for ca en time siden, og hadde blitt stikket med sprøyter hele seks ganger, stakars jenta mi. Det går heldigvis bra nå <3 

Du kan se mere av meg på snapchat (cristines), Instagram (cristines_95) og/eller lik facebok siden min HER!
-xx Cristine 

Sporty, but cool (outfit)

H O L  A   P E O P L E 
Idag har jeg tilbringet hele 8timer på skolen, 4timer med Matte også var det 4timer med Naturfag. Utrolig nok så storkoser jeg meg på skolen og jeg føler at jeg gjør noe fornuftig. Hver tirsdag må jeg opp klokka 06:00 så jeg må passe på å sovne tidlig på mandagen, ønsker å være så opplagt som mulig på skolen. Har såklart blitt veldig forkjøla igjen også, så snufset som en gal i timene; hater det. Vi hadde også litt bli kjent tid, så fikk snakket litt med noen av studentene på skolen idag. Virkelig en fin og koselig dag, skulle ønske jeg hadde tid til å ta noen bilder ute, men det var mørkt når jeg starta og slutta på skolen.. 
Nok skolesnakk, nå ligger jeg i senga og ser på “The originals” som jeg ble tipset om igår, en serie som ligger ute på netflix. So far så handler det om vampyrer, hekser og varulver, og det er masse drama. Har bare kommet til episode 6 nå, men jeg føler ikke for å skulle skru det av. Nå fikk jeg endelig noe nytt å følge med på, så det var veldig deilig. Anbefaler virkelig! 

Dagens outfit er fra BikBok, bortsett fra skoene og sokkene. Skoene er mamma sine og sokkene er fra adidas (urban). Jeg likte hvordan sokkende og genseren ga outfiten en mer sporty look ved hjelp av de hvite linjene, syntes det også ble ganske kult når jeg slang på en rød lip cream fra Mac (merke Madrid). Jakka er et par å gammel, men buksa, genseren og solebrillene er nyheter vi har i butikk nå. 
Håper dagen din har vært super, hva har du gjort <3

Du kan se mere av meg på snapchat (cristines), Instagram (cristines_95) og/eller lik facebok siden min HER!
-xx Cristine 

Klær i genrasjoner = Lykke

Den siste tiden så jeg jeg blitt utrolig dreven på å skulle låne ting fra Mamma, utrolig men sant. Jeg føler for å skulle pakke meg inn i store og komfortable klær. Om jeg gjør dette for mitt behov og velvær, eller fordi jeg har blitt en sikkelig frysepine den siste tiden; det veit jeg faktisk ikke. Apropå det å fryse. Jeg fryser sikkelig nå og hendene mine er iskalde, trur jeg må fyre på varmovnen snart. Er egentlig Apropå et ord og skrev jeg det riktig, hmm? 

Her om dagen fant jeg en god, stor og fin kosegenser. Mamma klaget på at jeg brukte den feil vei, men hva er feil? det er ikke noe lapp som sier hva som er riktig eller feil vei, så jeg gikk med den slik jeg ønsket. Ble ekstra glad da mamma fortalte at Bestemor hadde strikket denne til henne for mange år siden. Kan nesten si at denne har gått i tre genrasjoner nå, kanskje jeg har den til mine barn en vakker dag.
Vil også bare påpeke at noen av de fineste skattene jeg har, er ting jeg har funnet på loppemarket eller i second hand butikker. Har en sykt kul veske og en Levis bukse som ble gjort til shorts med litt pynt på, digger disse gjenstandene. Syntes det er veldig gøy når jeg finner noe fint, famlien min elsker å gå på loppemarkeder og auksjoner så dette er jeg vokst opp i.
Jeg elsker jo å shoppe og jeg shopper jo veldig gjerne masse på Bikbok (hvor jeg jobber) er ikke så lett å ha selvdisiplin nok til å ikke kjøpe noe. Jeg kjøper nok mest nytt det skal jeg ikke legge skjul på, men plutselig så finner jeg noe på bruktbutikker, kjøpe-selge-bytte sider eller på loppis. Hvor pleier du å kjøpe ting og klær? 

Du kan se mere av meg på snapchat (cristines), Instagram (cristines_95) og/eller lik facebok siden min HER!
-xx Cristine 

Dagene gikk, men jeg levde ikke lengre i dagene.

Jeg orket ikke mer.
Jeg levde i en verden der sosiale medier var med på å skulle styre hvordan jeg hadde det som person. Jeg var sliten av å hele tiden føle på det at jeg måtte være aktiv på de sosiale mediene, fordi jeg trudde du forventet det. Jeg måtte alltid ha noen bilder klare for instagram, jeg måtte alltid se bra nok ut til å skulle svare på snapchat, eller når jeg skulle legge ut noe på mystory eller instagram story. Jeg var sliten av å være tilgjengelig 24/7, og at du alltid viste hva jeg gjorde hele tiden eller hvor jeg var. 

Jeg logget ut av alt, jeg var psykisk sliten både av det ene og det andre. Jeg hadde mer en nok å tenke på, så jeg orket ikke lengre å late som at jeg var fornøyd og glad. Jeg ønsket heller ikke å fortelle noen hvor vondt jeg hadde det inni meg, for livet ble nesten satt på pause. Dagene gikk slik de alltid gjør, men jeg levde ikke lengre i dagene. Jeg bare var her. 

Jeg var stolt av megselv. Jeg følte en lettelse, en lettelse jeg ikke hadde følt på en stund. Jeg måtte finne tilbake til hvorfor jeg gjør hva jeg gjør og hvem jeg ville være. Jeg skulle starte på nytt. En uke var gått, det var en lørdag og jeg skulle på et event med ei venninne. Lysten for å skulle legge ut bilder denne dagen, var stor og jeg logget meg inn kontoene mine. Det var meldinger og varsler i hytt og pine. 

“HELLO”
“Har du dæva?”
“går det bra med deg?”

Dette var noen av kommentarene jeg hadde fått på diverse kontoer. Bare fordi jeg ikke postet bilder av;  at jeg var med ei veninne, at jeg skulle på jobb, at jeg spiste mat, at jeg var på trening. Så hadde det skjedd meg noe? Nei, det orker jeg ikke. Det gikk langt over en månede til sammen og jeg sjekket kanskje kontoene mine en gang i uka. Jeg fikk det på avstand og jeg var fornøyd. Nå er jeg logget inn igjen, MEN jeg har skudd av alle varsler. Det tikker ikke lengre inn snapchat, instagram og facebook varsler på mobilen, jeg må gå inn så selve appen for å sjekke. Når det ikke er noen varsler for meg å se, da stresser jeg heller ikke med å skulle sjekke, før jeg har tid. Det er deilig og jeg legger ut noe hvis jeg føler for det, ikke fordi jeg “må”. Stresset med å skulle se bra ut er også nedprioritert, jeg liker veldig godt å gå uten sminke og det ønsker jeg å dele med dere. Jeg er ikke henne som er “on point” hele tiden, så hvorfor skal ikke dere få se den “ekte” siden av meg også. Jeg føler nå at det er jeg som styrer over mine sosiale medier og ikke de sosiale mediene som styrer over meg.
 

Du kan se mere av meg på snapchat (cristines), Instagram (cristines_95) og/eller lik facebok siden min HER! 
-xx Cristine 

Escaped for the weekend !

Nå har jeg inntatt sofaen og er klar for å slappe av litt før leggetid. Jeg befinner meg på jobb denne helgen også, men har nå valgt å ta med barna jeg passer opp til en leilighet vi har på fjellet. Vi har allerede badet og kost oss med middag. Imorgen blir det ut på tur, mer bading, taco, godis og tv. Dette blir en super helg, jeg er heldig!

Jeg hadde en veldig fin dag igår. Sov litt lenge, siden jeg hadde vært på våken nattvakt. Rydder/fikser på rommer og litt ellers i huset. Spiser middag med familien, vi ble enige om kebab og søsteren min kjøpte ‘sterk’ så det ble litt for hot etter min mening. Dro en tur til Hilde, en av mine bestevenner. Jeg hadde laget en gave til henne som jeg tenkte å poste som et DIY innlegg, hvis det er av interesse?? Jeg, Hilde og dattera hennes spilte Vildkatten, og hadde det veldig morsomt alle tre. Super kveld!!

Dro videre for å henta Sara, min bff som jeg har gjort mye crazy med oppgjennom disse 15åra vi har vært venner. Dro på basketball kamp i Kongsberghallen og heiet på Miners. De vant jo såklart. Kom meg hjem og hadde sovna før 23.  Ble så ring av bestevennen min Oda klokka 03:00 på natta, hun hadde være ute på byen og trengte noen råd. Savner henne så veldig, hun bor langt unna nå og jeg har ikke sett henne siden før jul…

Opp og hopp, klokka ringer 08:00. Drar på trening (beindag + 30min sykkling). Dusjer, spiser og pakker. Så var det jobb, og her er jeg nå. Hva er dine planer for helga?

Ser det er flere som legger til meg på sosiale medier, det er utrolig koselig!!. Snapchat (cristines), Instagram (cristines_95) og Facebook siden min HER 🙂

-XX Cristine

FY FAEN JENTER, vi må lære å skryte av hverandre!



Du er viktige og du kan endre mye ved å ha den rett innstillingen og en positiv utsråling. Du og jeg, vi jenter, kvinner og damer må holde sammen. Vi må lære oss å heller skryte av hverandre istden for å bryte hverandre ned, vi må gi glede isteden for å ta gleden. Du bærer masse makt og det handler om å kunne sende over makten på en positiv måte. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg liker å få komplimanger for noe jeg gjør, noe jeg sier, ting jeg skriver, ting jeg har, klær jeg bruker og hvordan jeg i bunn og grunn ser ut. Jeg liker å bli lagt merke til.
Så hvis jeg liker det. Da er jeg rimelig sikker på at du også liker å bli lagt merke til.  

Jeg prøver så godt jeg kan å siifra hvis jeg oppdager noe på en person, som jeg liker eller om jeg lurer på noe. Det er utrolig hvor fort et menneske stråler bare at du sier “jøss, så utrolig fin du er på håret” “wow, hvor har du kjøpt den kule veska” “Du er sterk på benkpress, fortsett å stå på” “jeg liker neglene dine, hvor har du fikset dem?” OSV OSV. Du kan si noe fint til hun som jobber på butikken, eller hun kule på treninga, hun sjenerte jenta på bussen, overalt er det mennesker du kan glede.
Når jeg er på jobb og en kunde velger å komme bort til meg for å skulle forteller meg at, hun la merke til hvordan jeg hadde fikset håret mitt, kommenterer på tatoveingene mine, hvordan jeg la sminka den dagen, eller kommenterer hva jeg har på meg. Da smiler jeg enda litt ekstra, for det er utrolig koselig og det koster så lite å fortelle hva man syntes. Faktisk så er det helt gratis, men det kan hende du mister noen kalorier ekstra ved å åpne munnen og ta noen ekstra skritt i min retning. Du velger selv. Jeg tar gjerne å mister noen ekstra kalorier hvis jeg kan sette et smil på det flotte ansiktet ditt. 

Skryt av hverandre jenter, damer og kvinner. Trekk hverandre med opp og ikke ned. Ha en flott kveld alle sammen, du er super som du er <3 

Hvis dere ønsker mer updates fra meg, så kan jeg følges på instagram ( cristines_95), snapchat (cristines), og HER er fan-pagen for bloggen min.
-xx Cristine
 

MOSCOW – blå leppestift

Moscow SMLC31 fra NYX. Jeg elsker å teste ut nye ting, å prøve ut det som ikke alle andre bruker. Trur ikke jeg har sett noen andre med knall blå leppestift på byen eller i gata enda, kanskje har jeg sett det på Instagram eller tv-en.

Denne herligheten er fra sminkemerke NYX som jeg digger, og jeg har fått kjøpt meg endel forskjellige produkter her. Du kan forresten kjøpe det på blant annet Cubus og H&M(tror jeg). Prisene syntes jeg også er hele innafor, det er ikke spesielt dyrt, prisen på denne kule blå fargen til leppene kostet 89,-


Fortell meg veldig gjerne om du har noen tips til noen kule farger eller merker jeg burde prøve ut og hva syntes du om fargen?.💄

-XX Cristine