Høy feber, hva er normalt?

God ettermiddag fra senga.
I natt hadde jeg det veldig vondt, jeg våkner opp å har feber på 39.8. Har i ettertid nå fått høre at det var veldig høyt, og at jeg burde drat til legevakta. Jeg fikset hvertfall opp selv igår og svelget to paraceter, deretter pakket jeg meg inn med alt jeg fant og enda så frøys jeg. Utenom feberen, tette bihuler og hodepine, så får jeg sånne “kramper” i musklene mine som er veldig vondt. Kroppen ønsker virkelig ikke å spille på lag, men det plager meg mest å vite at jeg egentlig skulle vært på skolen idag. Merker jeg er litt skuffa over at jeg ikke hadde ork til det.. Krysser fingrende for at jeg føler meg bedre utover dagen, slik at morgendagen blir mer produktiv. 
♥ Ønsker deg en fin dag videre. Legg gjerne igjen noen tips til hva jeg kan finne på og filmer jeg kan se på. Det hadde vært supert! 



-xx Cristine 

Er jeg er dårlig person, fordi jeg hater deg?

Det å hate et menneske er noe utrolig sterkt. Noen ganger så kan noen mennesker få deg til å føle deg så forjævelig nedenfor og uvel. Jeg liker ikke å innrømme dette, men det er faktisk to mennesker på denne jord jeg ikke takler. Jeg føler kroppen min stivner når jeg møter disse, for de har klart å påvirke meg på en så negativ måte at jeg ikke veit hvordan de har klart det. De har vært så slemme (verbalt) og påtatt meg så mye usikkerhet. Jeg skjønner bare ikke hvordan noen kan være så jævelig mot andre. Jeg har ikke alltid hat det så bra på skolen og jeg har fått kommentarer på både deg ene og det andre fra mange mennesker. Disse to, jeg glemmer dem dessverre aldri. Hadde jeg bare hat den gleden av å skulle slette ting, så hadde det vært dem.

Vi lever i en verden med millioner av mennesker der alle har ulike personligheter og vi kan ikke like alle, men vi kan være hyggelige. Jeg kan såklart være mindre entusiastisk om noen mennesker, men jeg er hyggelig og snill selvom. Hadde jeg havnet i rom med en av disse, da ville energien min falt og jeg hadde ikke klart å hatt krefter til et ekstra smil på lager. Det sier endel..

Som person bryr jeg men veldig om at de rundt meg skal ha det bra, kjente og ukjente. Jeg velger å tru at alle mennesker er et fantastisk individ frem til evt det motsatte er bevist. Jeg ønsker så veldig å bli likt av alle rundt meg. Jeg ønsket ikke at du skal kunne assosiere navnet mitt med noe som er negativt. Jeg ønsker at du skal høre Cristine Svendsen, å da helt automatisk blir et smil plantet på det fine ansiktet ditt. SMIL 🙂

Har du møtt noen mennesker som har klart å snu humøret ditt "rett ned i kjelleren"?

-xx Cristine

Dra ut i naturen sammen

Jeg er veldig glad i å dra kroppen min ut på tur. Det føles godt for både hode og kroppen. Frisk luft og noen bratte bakker så pulsen øker, åå det er virkelig en følelse jeg setter pris på. Jeg har en håp om at flere vil dra med segselv og familien ut på tur. Jeg skjønner at i en hektisk hverdag så kan det være litt vanskelig noen ganger, men en tur i uka det hadde vært supert. Heier på deg!

Jobbdagen min har vært helt super, jeg storkoser meg når jeg har jobbhelg. Det aller beste er at jeg kan ta med meg de flotte barna ut på alt jeg ønsker og da må jeg benytte meg av den fine naturen. Jeg ønsker å vise en sunn holdning og at det å gå ut på tur, er tipp topp. Jeg hadde laget med en pastasalat idag og det gikk ned på høykant samt noen mariekjeks på slutten av turen. Håper du også har hatt en fin dag og kanskje du har vært på tur idag også?:)

-xx Cristine

Spar penger på HAPPY DAYS

Er det en ting jeg virkelig verdsetter så er det tilbud. På en måte hater jeg tilbud hvis jeg bare kjøper for å kjøpe, men når jeg skal ha noe uansett da er det gull. Etter jobben idag så skulle jeg en kjapp tur innom Stortorvet i Kongsberg for å se om jeg kunne finne litt ting til huset, det greide jeg såklart. Var innom Christiana Glasmagasin og her var det -30% på alt av glass og jeg fikk -25% på formene fra Rosendahl. Sparte nesten 200kr og betalte bare 520kr for alt jeg kjøpte fra Rosendahl. Jeg har endel fra Rosendahl allerede, blant annet mange rødvinsglass, vannkarafell, og noen hvitvinsglass. Ønsker meg mere fra Rosendahl etterhvert, men det får jeg til etterhvert som tiden går. Suste meg gjennom senteret og gikk innom Kid helt på slutten. Der hadde de -50% på alt av servietter/lys, det var knall for det trenger man alltid. Betalte bare 190kr her noe som da vil si at jeg også sparte 109kr. Jeg er strålende fornøyd over dagens kupp!
Gleder meg til å etterhvert pakke ut alt jeg har, inn i det nye huset!! Tipp topp tommen opp for TILBUD <3 





FØLG MEG: Instagram(Cristine_95) Snapchat (Cristines) Facebook(HER
-xx Cristine 

Hadepåbadet til alle spekulasjonene

En utrolig stor takk til alle som har ønsket meg lykke til med husbyggingen og at dere forstår at det er mulig selv om jeg ikke er så gammel. Endelig har jeg avskrevet meg alle spørsmålene som mange har hatt og det er ganske deilig. Mange trudde ikke det gikk ann siden jeg “bare” er 21, men jeg lover deg. Hard work pays off. 

Jeg gleder meg som et lite barn på juleaften til å flytte inn, alt er ganske kaos her jeg bor nå. Det står stablet pappesker med ting overalt og jeg merker at det tar på å skulle bo sammen med hele familien igjen. Hele walk inn garderoben mitt er fult av alt mulig rart og jeg har klærne mine i forskjellige hyller på rommet. Husbygging tar tid og det er ikke alltid alt går som man hadde planlagt. Man må virkelig være forberet på at ting kan endre seg og noen ganger er ikke visjonene man har i hode sitt lengre mulig. Husbyggings perioden er såklart opp og ned, men det er veldig kjedelig når ting må utsettes Jeg har nå et stort håp og ønske om å skulle flytte inn rundt påsketider for da har jeg også bursdag.

Nå befinner jeg meg på jobb igjen som alltid, hehe. Idag har jeg hatt en effektiv dag. Våknet av megselv før åtte, dro på trening og hadde chest + armer etterfulgt av 30minutter med cardio. På cardio delen så ser jeg samtidig på “Paradise Hotel”, så her slår jeg to fluer i en smekk. Fikk jobbet med naturfagen og laget noen sunne rundtsykker jeg kunne ta med meg på jobb. Eksamensdatoene er satt og jeg skal ha Naturfagen den 10mai og Matte den 26mai. ææ, tiden går så fort. Jeg gleder meg så enormt mye til å bli ferdig. Håper du har hatt en fin dag også! 

-xx Cristine

JAA, jeg bygger hus og er 21år!?

Jeg får daglig spørsmål om husbyggingen hvis jeg legger ut dette på sosiale medier. Jeg ønsker ikke å ha et enormt fokus på det, for det er litt sykt å kunne bygge et eget hus i en alder av 21, snart 22år. Jeg veit mange tenker og jeg har blitt spurt, om jeg er bortskjemt og bare FÅR et helt hus. Nei og nei, jeg har nå lån så langt jeg kan se frem i tid. Jeg har sparepenger og jeg jobber ræva av meg 24/7. Jeg kommer snart til å eie et splitter nytt hus og det har jeg jobbet for å kunne få til. Jeg er heldig som har en slik mulighet, men ingen ting her i verden kommer på sølvfat. Ha en fortsatt super kveld videre<3

Instagram/ cristines_95 – Snapchat/Cristines – Facebook/ HER 

 

-xx Cristine

♥ Girls night OUT

Gårsdagen gikk ikke helt etter hva som var planlagt, men det ble uansett en superkoselig kveld. Hadde planer om jentekveld med gojenta mi, men det ble ikke helt sånn alikevell.. Så her lå jeg da i senga mi og tenkte “jaja, det var den fridagen” og var litt sånn små deppa da jeg var klar for en kveld på byen.
Jeg sendte etterhvert melding til Ragni for å høre hva hun skulle, og hun fortalte at jeg kunne bli med på vors hos Karin. Jeg hopper smilende og fornøyd ut av senga og fikser meg i superspeed. Ble en koselig kveld hos Karin før vi etterhvert ble splittet fra hverandre da vi kom ut på byen. Fikk også tatt litt bilder, har funnet den nesten perfekte veska (hanka driver å ryker heeeeele tiden) som kameraet mitt passer oppi. Da fikk jeg og noen andre folk knipset litt bilder her og da. Alltid gøy å se igjennom på søndagen når man liger som en slaktet flodhest i senga og spiser noe digg.Vellykket kveld! Håper du også hadde en fin gårsdagen ♥♥






-xx Cristine 

Konsert og Kylie Jenner neste!

Vi skal på konsert. Jeg og bestevennen min Sara har jobbfri denne dagen, så da grep vi muligheten å bestille billetter til TYGA. Da blir det oslotur den 12mai, gleder meg masse. Gleder meg til stemningen, musikken, folkemengden, Sara, Oslo, Mat og vi har begge et lite håp om at plutselig Kylie Jenner skal dukke opp. (Krysser fingrende og ber til gud). Altså hvor sykt kult hadde det ikke vært å møtt på henne? Husker jeg ble starstruck av å se et bilde av Kim og Kourtney på veggen i en pizzashappe, i NewYork. Hang bilde av dem på veggen siden de spiste pizza der engang, følte meg automatisk et skritt nærmere dem. Hahaa.

Igår så fortalte jeg dere hvor viktig det er for meg å skulle ha noe å se frem til. Dagene mine går automatisk fortere og tider som er vanskelige blir litt bedre. Morsomt at jeg nettopp fikk en ny glede å se fremover til. Jeg var hos bestevennen min Sara igår. Superkoselig som alltid, selvom jeg ødela laderen hennes og strømmen i overetasjen gikk. Upsi.. Vi lagde hvertfall en superdigg mango-kiwi smoothie og spiste den sunne chipsen som er populær nå.

Sosiale medier for mer oppdateringer. Instagram: Cristines_95 // Snapchat: Cristines

-xx Cristine

Hvordan komme seg gjennom de kjipe og lange dagene?

Heihei. Jeg håper dagen din har vært strålende og at du har gjort noe som gir deg glede. Jeg har nettopp våknet opp etter noen timer med etterlengtet søvn, siden jeg var på kveldsvakt og nattvakt igår/natt.

Jeg gleder meg til å flytte, jeg gleder meg til å bli ferdig med eksamen, jeg gleder meg til feire jazzfestivalen med vennene mine, jeg gleder meg til å fylle 22år, jeg gleder meg til å ta mer tatoveringer.

Jeg gleder meg!

Hovedgrunnen til at jeg klare å komme meg gjennom noen kjipe og lange dager er fordi jeg har så mye gøy som skal skje i fremtiden. Når man må på jobb, må på skolen, må på trening, må ditt og må datt. Da er det fint å ha motivasjon på den andre siden som kan trekke deg opp og minne deg på hva som kommer. Det er utrolig viktig å skulle ha planer som man kan se fremover mot. Hvordan planer har du videre i året?

-xx Cristine

Legg smilende dine i en glasskrukke


God ettermiddag/kveld, nå er jeg endelig hjemme etter en ny dag fullført på skolen! 
Ååå, dagene mine suser forbi i superspeed, jeg rekker såvidt å åpne øynene før jeg må lukke dem igjen. Det er litt slitsomt og jeg har mye som må gjøres i løpet av en uke. Tenker det blir veldig bra når skolen og eksamene er ferdig i mai/juni, da kan jeg legge bort den tingen. Jeg håper at når skolen er over så kan jeg få slappet av litt igjen og få fokusert mer på de fantastiske vennene mine. Det er en veldig kjip følelse å føle at du ikke har tid til de som står deg nærmest og nesten “mister” dem litt. Jeg er heller ikke så veldig flink til å skulle lage avtaler hvis jeg har litt fri, men noen ganger så ønsker jeg den lille tiden jeg har fri helt aleine. 

Jeg har blitt veldig flink til å skulle skrive ned de små tingene som putter på et ekstra smil hos meg, for så legge dem nedi krukken min “memory jar 2017”. Hvis jeg tenker på de måndene som har vært, så føler jeg fort at det ikke har vært noe bra. Det er ikke sant, for jeg har mange mange lapper med fine og små øyeblikk i krukken min. Vi er 3 måneder inn i 2017, håper virkelig jeg har plass til 9måneder til med fine øyenblikk. Kommer til å bli super koselig å se tilbake på dette når året er over, jeg gleder meg. 
Jeg håper at flere passer på å ta vare på hverandre og de fine øyeblikkene sammen, man veit virkelig ikke når alt plutselig kan ta slutt. 

Denne uken kommer til å bestå av mye jobbing, men har FRIIII fra lørdag til søndag. Da skal jeg ut en tur på byen med den fotteste jenta mi Hilde. Det blir så koselig og jeg gleder meg masse til en kveld med henne. Ser forresten at det er veldig mange som har lagt meg til på både snapchat og instagram. Jeg er veldig aktiv på begge disse frontene, så her er det bare å følge meg.
Instagram: Cristines_95 
Snapchat: Cristines 

Ønsker forresten noen tips til hva dere ønsker / liker å lese om? Siifra hvis du har noe på tunga:)
-xx Cristine