Vil ikke mere

Hei, gidder ikke å skrive mere. I det siste så har jeg andre ting å gjøre enn å skulle sitte å fortelle dere om dagen min. Men som dere sikkert alle veit er det jo i da 11.11.11 det er er jo en fin dag, så ha en fin dag! Jeg kommer nok tilbake, men ikke med det første, så takk til dere som har kommentert og vært innom.

-Cristine

Hello, hello kitty

Hei, jeg er nå hos mine søskenbarn og skal sove der i noen dager. Grunnen til overskriften er rett og slett fordi Emma liker hello kitty og har en del bamser og plakater. Jeg må jo si at rommet også er innspirert av Bratz, pet shop og katter.  


Julian, Cristine & Emma 


rommet ja, mye rosa og blått også.


Søte Emma 

Hva skal du i dag ?

-Cristine

 

MetallSølv neglelakk – Hot or not ?

Hei, for noen dager siden kjøpte jeg meg en ny neglelakk fra GOSH. Jeg har leita etter den lenge og kjøpte den med en gang jeg så den. Jeg liker den kjempegodt, hot fra min side hva syntes dere ? 

I dag blir det ikke noe mere blogging, skal ha en samfunnsfag prøve i morra. 

HOT OR NOT?

-Cristine 

Kirsebær, nam

Hei var ute i ca 1time i stad, etter det tok jeg meg en yoghurt og nå ligger jeg på sofaen og ser på tven. Den yoghurten var kjempe god, anbefaler dere å smake på den. 

Har du smakt den før ?

-Cristine

Dream it, wish it, do it.

Sara er hos meg fortsatt, i dag har vi slappet av og sittet på pcen. Sara driver av å tegner og vi har spist kanelboller.








// weheartit.com

-Cristine

Cupcake og stearinlys

Sara kom til meg på fredag og skal være hos meg til i morra, vi har kosa oss med cupcake, pizza, brus, potetgull og hverandre. ♥ 












Det var en vi måtte dele også ble det et hjerte ♥ 

Kos dere videre, og hvordan var din helg ? 

-Cristine 

Zalo (antibakteriell)

Hei, jeg er tilbake etter ferie. Jeg kom hjem seint på lørdag vel og merke, men jeg har jo ikke fått tid til å blogge. Så til dere som lurte, nei jeg har ikke slutta 🙂 Jeg må få lagt alle bildene fra syden (Spania) inn på pcen også skal jeg dele noen med dere. 

Et bilde når jeg er i lufta, noen som aldri har flyd før ? 🙂 

Nå er jeg hjemme hos Sandra, og hun slutter på skolen om en time. Jeg skal være litt snill og ta oppvaska hennes i mens jeg kjeder meg og venter på hun og Sara. PS. jeg liker den zaloen der fordi den hemmer bakterievekst (står på flaska) !

-Cristine