LOOKBOOK – GALAXY

MYE FINT PÅ LOOKBOOK. NU 

-Cristine

OMFG, JIPPI

Suste litt på facebook i stad, og kom over dette bildet. -50% på hele BIKBOK, gjett hva jeg skal til Mandag? JO til Bikbok 🙂  +++ Jeg har masse penger så flott for meg. 

Skal du til BikBok ?

-Cristine 

I LOVE SKITTLES

Hei!

Våkna 10 i dag, sjokk. Tok turen ut for å trene litt og det var deilig og varmt, trengte ikke noen jakke bare en t-skjorte. Deilig.  Nå sitter jeg egentlig å jobber med en skoleoppgave, men ville jo oppdatere dere litt om hva jeg gjør. Drikker vann, spiser skittles og hører på musikk! 




nam, skittles er en av yndlingsgodiset mitt. 

Liker du skittles ?

-Cristine

GRÅVÆRSDAG.

Hei, sitter bare her og ser på episoder med ” keeping up with the kardashians “. Kjeder meg og det har vært regn og kaldt i hele dag. Sitter i senga med kosebukse og pc, deilig etter en kald og lang dag.


Elsker å se på keeping up with the kardashians, andbefaler flere av dere til å se på det. 

Det handler jo om familen Kardashians, om hvordan dems hverdag er, forskjellige problemstillingen og hvordan de jobber. Du ser på en måte inn i en drømme verden, de har jo det store huset, de svære bilene og masse klær å ting. Men alt er ikke bare dans på røde roser for dem heller, men de er en sikkelig sammenspleisa familie og det liker jeg. 

LIKER LIKER LIKER


Alt er bare grått og kjedelig ute. 

Hva gjør du på gråværsdager? 

-Cristine

MIN DAG + OUTFIT

Hei. I dag starta vi seinere på skolen og hadde gym med en gang. Sååå.


Etter gymmen, bestemte jeg meg for å ville ta sol. (har gjort det 2 ganger før, for 2 år siden ) Dro med meg sandra og hun satt å leste mens jeg lå der.  

Ble igjen en liten tur i byen og møtte veninna mi Celine, også kom Sara litt seinere <3 Kom hjem, tok på med en annen jakke og sko og gikk tur i skogen. Så satte jeg meg under ett tre og leste, det var fredelig og deilig helt til det starta og regne. Så jeg gikk hjem og tok en varm dusj. 

OUTFIT 

Genser fra Spania.

Olabukse fra Cubus.

Hvordan var din dag ?

-Cristine

DEILIG CUPCAKE OPPSKRIFT

Hei, jeg lagde jo noen kjempegode cupcakes her om dagen og tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere. 

Du trenger. 

3 egg

3 1/2 dl sukker 

225 g margarin

2 dl melk

5 dl hvetemel

3 ts bakepulver

3 ts vaniljesukker 

Du gjør. 

Egg og sukker vispes sammen til eggedosis.  Smelt smøret og bland det med melken. Det tørre blandes og tas i eggesosisen vekselvis sammen med melkeblandingen.  Stekes på 180grader i ca 20 min.

Jeg brukte da blå konditorfarge (kjøpt på traktøren 59kr ) og blandet i deigen så de ble blå.. litt grønne. Toppingen har jeg kjøpt på kiwi sånn pose også blander du bare innn vann, smak og konditorfarge. se så fine, og ikke glem kakepynten da! 🙂

( Jeg dobbla oppskriften og det ble rundt 25 cupcakes, men jeg brukte STORE muffinsformer. )

Kunne du tenke deg å lage dette ? 

-Cristine

FOTO

Hei og hopp, i går var jeg ute og gikk tur og hadde med meg kamera. Knipset noen bilder her og der, kos dere. 

-Cristine

SE JEG JOGGER, TRALALALALA

Hei, endelig hjemme. Startet dagen med matte tentamen. Dro deretter bort til biblioteket og jobbet med et gruppe arbeid, ble heldigvis ferdige. Kom hjem, slag på meg treningsbuksa og joggeskoa, og gikk ut for å jogge en times tid.

Det er litt under 2 uker siden jeg kom hjem fra Spania, og det er veldig deilig at snøen er borte. Er jo bare å ta på joggesko og gå en tur i skogen eller ta en joggetur på gangveien. LIKER!!Minne flotte hvite og rosa nike shox, er ikke egentlig så hvite lenger…

Sandra dette hjertet er til deg, fordi jeg er glad i deg!

 

Pleier du å ta på deg joggeskoa og trene ? 

-Cristines

GLITTERCUPCAKEKULE

Her om dagen fikk jeg noen supersøte kuler, som jeg rister på så er det glitter inni. Hvis jeg ikke husker helt feil var de kjøpt på nille, å jeg bare digger dem, SUPERSØTE!!


 ROSA ★ BLÅ ★ GRØNN 

Søte ? 

-Cristine