LIVET I BALI

Heihei 🙂
 

Her kommer det en liten oppdatering fra Bali om de første 6ukene. Dagene og ukene har virkelig flyd forbi og jeg kan nesten ikke tru at vi er litt over halvveis i semesteret. Jeg koser meg til de grader i et land langt vekk og av varmen som overrasker meg gang på gang når jeg beveger meg ut av døra. Den siste uken nå har jeg startet å kjenne på et lite snev av hjemmelengsel. Ikke nødvendigvis fordi jeg savner hjemme, men jeg tenker at jeg har så mye å gjøre, og selvfølgelig savner jeg tingene mine og familien. Det å leve fra en koffert med max 30kg, i hele 3mnd er faktisk ikke bare bare. 

Siden jeg dro ned til Bali den 11februar, så har jeg opplevd mere enn jeg kunne forestilt meg. Disse ukene har gått til dagsturer, snorkling, rafting, vulkanturer, trening, soling, Gili Trawangan (Øy utenfor Bali), barnehjemsdag på campus. Utenom alt dette så er det mange nye og flotte mennesker å bli kjent med + masse latter og moro. Det å komme tilbake på skolebenken og lære nye ting, har også vært en utrolig god følelse. De første 5ukene var det Anatomi og Fysiologi som stod på planen, det var virkelig 5uker der vi måtte pugge og lese hver dag (nesten) og eksamen resultatene venter vi fortsatt i spenning på. Nå driver vi av med treningsplannlegging og kosthold. De neste eksamene nærmer seg med stormskritt, da er det innleveingsoppgave i grupper og praktisk PT eksamen. Personlig Trener studie er virkelig ikke noe man skal undervurdere. 

I starten var det ganske vanskelig å skulle tilvende seg tilværelsen, alt var jo så nytt og jeg var langt hjemmefra. Klimaet, maten, bostedet, menneskene, byen, skolen og treningen. Alt var plutselig nytt. Jeg sliter med å holde treningen oppe her, siden det er så varmt og jeg føler at jeg ikke klarer og trene så godt som jeg gjør hjemme. Maten er veldig langt ifra det jeg vanligvis spiser, det er veldig mye ris, brød, nudler og det er ekstremt lite av grønnsaker i maten man bestiller. Det hender ofte at jeg havner på Earth Cafe, et utrolig koselig sted med veldig mye god mat, alt er også vegansk eller vegetarisk. Jeg spiser vanligvis kjøtt, men her nede har det blitt endel mat som er vegetarisk. Årsaken er nok at venninna mi Sara er vegetarianer, men også fordi jeg føler denne maten gir meg mere energi og inneholder endel grønnsaker som jeg savner. Vi har blitt godt kjent med nabojentene Hedda og Aurora, de er noen herlige jenter og vi koser oss i hverandres selvskap. 

Det var litt om de første ukene her nede på Bali. Jeg kan prøve å få blogget litt mere, slik at de hjemme og de som ønsker kan følge litt med. Kos deg med bildene. Natta, klokka er 22:40 i Bali nå. 













-Cristine Svendsen