Jeg er en gjenstand i tiden..

Sorgen har intatt og jeg føler jeg lever i en fake verden. Jeg føler at dagene suser forbi, men at jeg bare er en gjenstand i tiden. Jeg føler meg egentlig som ingen, for jeg har mistet en del av hjertet mitt. 

Når jeg forklarer at bestemor døde, så trur jeg helt ærlig ingen veit hvordan det er for meg. De veit ikke hvordan mitt forhold til bestemor var og hvor høyt jeg elsket bestemor. For bestemor var fortsatt ung og skulle hatt mange mange år igjen her sammen med meg. Bestemor var som en mamma nr2 for meg, helt ærlig så trur jeg Bestemor kjente meg bedre enn megselv. Hun skjønte alltid hvis det var noe galt, hun fant alltid det positive med alt og hun har passet på meg hele livet. I perioder da jeg var mindre, så bodde jeg også ofte sammen med bestemor og bestefar. Bestemor er alt for meg. 

43 dager har gått siden Bestemor tapte kampen mot magekreften. 43 dager med tårer, lengsel, fortvilelse, frustrasjon og tanken på at dette ikke er sant. Jeg smiler og jeg står opp om moringen, men innerst inne vil jeg bare lukke meg inn og aldri mer se dagslyset. Jeg vil ikke at jula skal komme, jeg vil ikke gå inn i et nytt år og jeg vil ikke oppleve noe fint uten at Bestemor får ta en del i det. Det er så vondt, det er vondere en jeg kan forklare. Jeg hylgriner, tårer som bare renner, kreftene mine som bare forsvinner og hjertet mitt som stikker. Noen ganger bare ligger jeg på gulvet, lenge. Jeg ser på bilder av bestemor, jeg leser breveve jeg skrev til henne før hun døde, jeg sender henne meldinger, jeg pakker meg inn i klærne jeg fikk og jeg holder ofte på smykket jeg bærer rundt halsen. Jeg vil bare føle at bestemor er her hos meg.

Jeg har forandret meg, det kan jeg føle. Ting er ikke like viktig lengre. Endelig har jeg skjønt at livet er jævelig urettferdig og man må faktisk leve når man kan. Jeg håper at jeg kan finne lykken igjen, for jeg er ikke lykkelig nå. Jeg har mistet en person som helt ærlig har vært alt for meg og det er en ubeskrivelig smerte.. 

-natta cristine. 

KissKiss bombom

Hei alleihopa.

Idag har jeg gjennomført dag 2 på treningsplanen min og kroppen er så sår, men det er en digg følelse. Jeg elske å holde på med treningen og all energien jeg får ut av det. Resultater kommer såklart, men ting tar tid. Du har dessverre ikke synlige magemuskler over natta, Hehe..

Nå ligger jeg rett ut på sofaen, ser på serier og planlegger julegaver. Tiden suser så fort avgårde og jeg har ikke peiling på når jeg skal ha tid til å kjøpe gaver. Imorra drar jeg og venninna mi Ragni til Sverige, da skal jeg få handlet inn masse digg og kanskje noen julegaver også. Ønsker deg en fin morgendag, klem.

Snapchat: Cristines – Instagram: Cristines_95

Fineste helgen på evigheter

Jezzz, denne helgen har vært så deilig. Det er første lørdagen på 7uker at jeg ikke har jobba. Jeg har vært på julebord, basketkamp, cafebesøk, bursdag, vært sjåfør og såklart hold på med treninga.

En sikkelig timeout og nå gleder jeg meg til uka skal starte. Mye skjer denne uka. Det er nytt treningsprogram, sverigetur, black friday og mer!. Bilen min har også forresten sviktet, så nå må mamma og jeg dele på bilen hennes. Noen som vil gi meg en bil? Sier ikke neitakk, Hehee. Håper helgen din har vært fin.

Snapchat: Cristines – Instagram: Cristines_95

-Kisses Cristine

Bildene som aldri kom på bloggen.

..Her kommer det en liten throwback til Halloween og alle de fine menneskene som kom på vorset til meg og Hilde. Her har dere et lite bildedryss ♥ ÅÅ, kjente jeg lettet på smilet når jeg gikk igjennom bildene, gleden av å endelig kunne få lov til å bruke kostymet mitt. 


 ♥ Snapchat: Cristines  ♥  Instagram: Cristines_95  ♥
-Kisses Cristine

BananaRaspberry

Hei alle godt folk. Idag har jeg kommet meg igjennom nok en dag. Kvelden igår var veldig vond og jeg gråt masse masse.. Det er et stort tomrom å ikke skulle ha bestemor rundt meg lengre. 
Når jeg våknet idag, så føltes det ut som at jeg hadde verdens verste “hangover” siden jeg var så sliten etter kvelden igår. Jeg valgte å ikke dra på gymmen, for kroppen ville ikke noe. Jeg klarte derimot å komme meg ut på en liten jogge/gåtur, det er jeg fornøyd med altså. Laget en kjapp og enkel smoothie på dagen idag, deilig med noen friske fristelser. Kvelden ble tilbringt på jobben og jeg føler meg kjempe heldig som kan jobbe masse. Når jeg er på jobben så skrur jeg automatisk av følelsene mine og jeg kommer meg igjennom nok en dag. 

— Oppskriften —
 ♥ 1 banan 
 ♥ Håndfull med fryste bringebær 
 ♥ 100g Mager Kesam 
 ♥ 1dl Vann

 ♥ Snapchat: Cristines  ♥  Instagram: Cristines_95  ♥
-Kisses Cristine