Treningskalender

Hei, dere  i dag gjør jeg det samme som jeg gjør alle andre dager. Jeg tar buss fra meg 07:15 og er hjemme igjen nesten 4 – 5 hver dag, kunne vert hjemme før men pga busser må jeg vente. Så etter 5 har jeg tid til å blogge og jeg skal spise middag og lekser og ja, men som sagt til helgen skal jeg få laget en del innlegg som bare er å publisere! 🙂
På bilde under holder jeg en kalender jeg lagde for september, der skal jeg krysse av de gangene jeg trener, så har jeg litt oversikt, vi har jo gym på skolen en gang i uka, men jeg skal trene minst to ganger til.


Jeg kunne sikkert laget en kalender som var 1000 ganger bedre enn denne, men lagde den runt 10 i går kveld.      Det er jo ikke så farlig hvordan det ser ut, skal bare krysse av når jeg trener, så kanskje jeg viser den til dere i slutten av månden.

Noen andre som har trenings kalender ?

-Cristine

Day 18

Hei, en artist jeg liker gutt, og som jeg skrev tideligerer så har jeg ingen favoritter, men jeg må jo si at jeg liker sjarmtrollet Justin bieber, så her er min yndlingssang av han så langt.

God natt store og små

 

-Cristine

Video – snakkas

Hei,

Sorry for helt utrolig dårlig kvalitet og alt det der, sorry! Da fant jeg ut at web kamera på skolepcene ikke er bra i det hele tatt.+ lyden henger etter. HAde skal ut på sykkeltur.

-Er det noen som vil at jeg skal vurdere blogger, så kanskje jeg gjør det. Let me know ?

-Cristine

kjedelig aa vente

Hei, naa sitter jeg paa en benk paa senteret og er sulten og venter paa mamma. Vi maa kjope inne sko til meg i gymsalen. som dere ser er det mange a men jeg faar ikke til a med runing over, hehe. ja legger ut et bilde som jeg tok for litt siden med mobilen siden det er den jeg

 blogger ifra. det fikk jeg ikke tilsaa et gamelt bildet av meg. kjederlig med en mobil som ikke vil gjore som jeg vil.

                Cristine

Day 17

Hadde nesten glemt day 17, en artist (jente) jeg liker. Jeg har rett og slett ingen favoritter. Jeg hører på alt, men nå i det siste har jeg hørt en del på Rihanna med denne sangne. Før så bare digga jeg pink og ja jeg liker henne fortsatt.

P!nk

I det siste innlegget jeg pupliserte så skrev jeg at jeg hadde begynnt på ungdomskolen, det har jeg ikke. Jeg begynnte på Videregående for litt siden på studiespesialisering. Så feil kan man altså skrive.

Liker eller liker ikke sangene  ? 

-Cristine

Lei

Hei, nei jeg er ikke lei bloggen, men av skoleting og dårlig tid. Siden jeg nå har første året på ungdomsskolen og burde henge med, betyr det ikke mye tid til annet, men jeg prøver å blogge fordi. Når jeg får god tid skal jeg ta og lage noen ekstra innlegg som jeg bare kan publisere når jeg har dårlig tid. For jeg veit hvor kjedelig det er med en blogg som ikke opptaterer ofte.

 
Nå skal jeg sette på bokbind på Spansk bøkene mine, jippe egentelig er spansk ganske kult og jeg gleder meg til å lære masse!


Fordi jeg ikke gidder å ta bilder der jeg skal pose, og skrive dette har jeg på meg i dag! Dette får holde, men vi snakkes søtinger.

– Smart å ha noen ekstra innlegg som du kan publisere når du har dårlig tid?

-Cristine

God Morgen

Hei, nå sitter jeg på skolen , og ja vi har 5 minutter pause nå. Lærerern våres skulle til tannlegen, så da sitter vi her aleine og jobber, tror *alle* gjør det! I går var jeg ute å tok noen bilder, her.

Hvor er du i verden ?

 

-Cristine

Day 16

Hei, et bilde fra jeg er liten, går day 16 ut på.
Jeg veit, jeg veit jeg var kjempe søt.

 

Men du, nå sitter jeg å ser på luksus fellen på viasat 3. Og hvis jeg ikke hørte helt feil, det er dansk så er litt vanselig å skjønne, men de hadde en gjeld på 2,3 millioner. Så de må selge bilen, det kom noen å henta møblene dems, huff huff, men de har jo lagt opp til det selv.  Nå er det pause, men jeg tror de må gi fra seg hundene, så nå må jeg følge med.

 

Helt sykt ikke sant ?

Noen andre som følger med?

 

-Cristine

Bilder fra i går

Hei, nå kommer bildene fra hva jeg gjorde i går, jeg rydda som jeg sa, la ikke vekk så masse, men fikk gått igjennom å sett hva jeg hadde. Den hvite kjolen dere ser med blomster på er konfirmasjonskjolen min, jeg hadde først bunad og seinere i selskapet bytta jeg til denne herligheten.
I går lagde søstra mi middag siden jeg lagde det på fredag, det ble taco nam. Senere koste vi oss med sånne sjokoladekuler som heter m.

Vi så også på en av mine yndlingsfilmer, The tourist med Angelina Jolie og Johnny Depp. Hvis dere ikke har sett den anbefaler jeg dere å se den! Dere kan se traileren her!  

Hadde du en fin lørdag?

Har du sett the tourist ?

 

-Cristine